Γράφει ο Zorro: Μηνύσεις…

zorro
admin
10/05/2016 11:15
 
 
 

Μηνύσεις

Μήνυση ετοιμάζεται να καταθέσει η δημοτική αρχή εναντίον του επί κεφαλής των πολιτών για τα νησιά μας, Βασίλη Βρούτση, επειδή την χαρακτήρισε υπόδειγμα παρανομίας και ανηθικότητας! Αν είναι έτσι, τότε η δημοτική αρχή πρέπει να καταθέσει και μήνυση κατά αγνώστων, καθώς υπάρχουν πολλοί συνδημότες μας που συμφωνούν απόλυτα με τους παραπάνω χαρακτηρισμούς!!!

Τροβαδούρος…

Ο Βασιλοβρούτσης όχι μόνο τα είπε, αλλά θα πει κι ένα τραγούδι από πάνω! Σε εκδήλωση που θα κάνει ο συνδυασμός του θα τραγουδήσει πολιτικά τραγούδια!

Θα έχει έτσι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να τραγουδήσει και για το Μανολάκι, που θα αρχίσει πάλι τα παράπονα, κι έτσι οι πολιτικές εξελίξεις στο νησί θα κυμαίνονται  από τον τραγουδιστή στον κλαψιάρη!!!

Διαψεύσεις!

Όσοι πίστεψαν τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής ότι ο ΧΥΤΑ, θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει τον επόμενο μήνα, διαψεύστηκαν, όπως έχουν διαψευστεί και όσοι περιμένουν την λειτουργία του, από πρόπερσι! Τώρα, σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις της δημοτικής αρχής, αναμένεται να διαψευστούν και όσοι θα περιμένουν να λειτουργήσει στα τέλη του Σεπτέμβριου!!! 

Φιλωτίτικα ρεκόρ!

Ενενήντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε φέτος ο σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου και το γιόρτασε αναλόγως. Εντυπωσιακό ρεκόρ για το Φιλώτι, αφού η μακρόχρονη παρουσία του συλλόγου Φιλωτιτών τον κατατάσσει σήμερα στους μακροβιότερους συλλόγους του νησιού! Εντυπωσιακότερο πάντως επίτευγμα του χωριού είναι το γεγονός ότι υπάρχουν σήμερα τρεις Φιλωτίτες βουλευτές (Μανιός, Θεωνάς, Βρούτσης) στη Βουλή των Ελλήνων, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα κατατάσσει το Φιλώτι στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!!!  

Το θαύμα…

Το θαύμα που έγινε στην Κανά, που το νερό μετατράπηκε σε κρασί, ωχριά μπροστά στο θαύμα που έγινε στο Αργοκοίλι! Εκεί, το νερό που μετέφερε το Μανολάκι, μετατράπηκε σε πετρέλαιο που τόσο ανάγκη είχε ο Δήμος!!!  

…των θαυμάτων!

Αυτό πάντως δεν είναι το μόνο, ούτε το μεγαλύτερο θαύμα που έγινε στο νησί μας αυτές τις μέρες. Το μεγαλύτερο θαύμα έγινε στα ερτζιανά! Εκεί, ως εκ θαύματος, η Roula Brown, ο Γιάννης Βλαχάκης και ο Παναγιώτης Καρανίκας από μπλε που ήτανε, μεταλλάχτηκαν σε …κόκκινους!!!!

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*