Γράφει ο Zorro: Η αποκάλυψη μου!

zorro
admin
15/03/2016 17:39
 
 
 

Η αποκάλυψη μου!

Νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια ήρθε πια ο καιρός, τώρα που όλοι φορούν τις μάσκες τους, να βγάλω εγώ τη δική μου! Να σας αποκαλυφθώ. Να μάθετε ποιος πραγματικά είναι ο Ζορό, ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα…

Εξάλλου δεν νομίζω ότι μπορώ να σας κρυφτώ πια. Όλο και περισσότερος κόσμος με αναγνωρίζει πλέον από την μαύρη και σκοτεινή μπέρτα-πολιτική μου, αυτή που με μεγάλη ευκολία χρησιμοποιώ για να σκεπάζω και να κουκουλώνω, την ελεύθερη έκφραση, το δικαίωμα της άποψης, το δικαίωμα της διαφωνίας, μέχρι και την δημόσια ανάρτηση πανό και αφισών!!!

Μάλλον θα με πρόδωσε και το αέρινο στυλ μου, αυτός ο μοναδικός μου τρόπος να ελίσσομαι και να ξεφεύγω κάθε φορά που προσπαθούνε να με στριμώξουνε…

Αυτές οι μαγικές κινήσεις μου, που δεν τις περιμένει κανείς και όταν δεν τραβάω το σπαθί μου για να κλείσω στόματα, κάνω έτσι μια τσακ, πληρώνω από την τσέπη μου και πάλι κλείνω στόματα!!!  

Αλλά αυτή που είναι βέβαιο ότι με πρόδωσε, είναι η πιο αεράτη κίνησή μου αυτή του να καταφέρνω με ευκολία να δραπετεύω από τα συμβούλια, ψιλοπαίρνοντάς τον λιγάκι και να επανέρχομαι, ξυπνώντας, χωρίς να με παίρνουν χαμπάρι!!!

Και οπωσδήποτε με αναγνωρίσατε από τα περίτεχνα χτυπήματα του ξίφους μου, το οποίο όπως θα έχετε καταλάβει το τραβάω μόνο όταν με προκαλούν και όσοι τολμήσουν να με προκαλέσουν, παθαίνουν ότι έχουν πάθει από την αντιπολίτευση που έχει χάσει τη μιλιά της, μέχρι και ο πρόεδρος της Κορώνου που μιλάει μόνο για να προκαλεί εντυπώσεις.

Τη στιγμή που ο μόνος που όταν μιλάει προκαλεί εντυπώσεις είμαι εγώ. Εγώ που όταν ήρθαν να μου διαμαρτυρηθούν ότι όταν κατεβάζω τα πανό τους φιμώνω, τους απάντησα: «Η φίμωση για την οποία κάνετε λόγο είναι …αυτοφίμωση δική σας!»

Εντυπωσιακή κουβέντα! Άλαλα τα χείλη των αντιπάλων μου, μετά από μια τέτοια αποστομωτική απάντηση!!!

Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω πως δεν υπήρχε λόγος να τους αποστομώσω, από τη στιγμή που είχαν ήδη αυτοφιμωθεί!!!

Άσε που είναι και το άλλο… Τους είπα ότι για την φίμωση που κάνουν λόγο, αλλά πώς είναι δυνατόν να κάνουν λόγο από τη στιγμή που είναι αυτοφιμωμένοι;

Και αν έχουν αυτοφιμωθεί, τότε ποιος ο λόγος να κάνουν λόγο;

Τελικά νομίζω ότι δεν υπήρχε λόγος να τους πω ότι τους είπα. Και είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνω αυτό, αφού η πρώτη ήταν ότι είχα δηλώσει ότι μέσα σε έξι μήνες θα έχω λύσει όλα τα προβλήματα του τόπου!!!

Αμάν τι έπαθα!!!! Και κάθομαι και τα λέω όλα αυτά, πάνω που σας αποκάλυψα ποιος είμαι!  Ποιος είμαι εγώ που κρύβομαι πίσω από τη μάσκα του Ζορό! Α, μα τι λέω; Δεν σας το αποκάλυψα ακόμα!

Δεν σας είπα το όνομά μου!!!

Και δεν σας το λέω!!!

Άντε βάζουμε πάλι τη μάσκα και βουρ για καινούριες περιπέτειες!

Και του χρόνου να’ μαστε καλά!!!

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*