Γράφει ο Ζορό: Ιδέες, προτάσεις και μπερδέματα

zorro
admin
27/01/2016 22:39
 
 
 

Ιδέα 

Ένα από τα πιο διάσημα τοπικά προϊόντα που παράγει ο τόπος μας είναι οι προβάτσες, οι οποίες μαγειρεύονται σύμφωνα με την ντόπια συνταγή, με χοιρινό και αυγολέμονο.

Προτείνω λοιπόν για την ανάδειξη τόσο της προβάτσας όσο και της συνταγής, που είναι μοναδικά στον ελλαδικό χώρο, να διοργανώνουμε κάθε χρόνο τα «Νάξια Προβάτσια» και περιμένω ότι μετά από αυτήν την ιδέα μου, θα με τιμήσει ο σύλλογος μαζικής εστίασης!!!

Μπέρδεμα

Για τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης εναντίον του, μετά την παραπομπή του για πειθαρχικό έλεγχο, το Μανολάκι δήλωσε: «Πετάνε λάσπη στον καθρέπτη! Και στον καθρέπτη η λάσπη δεν πιάνει!» Προφανώς το Μανολάκι μπέρδεψε τον καθρέπτη με τον ανεμιστήρα ή μπέρδεψε τα παραμύθια που λέει, με αυτό της Χιονάτης που η κακιά βασίλισσα ρώταγε τον καθρέπτη για το ποια είναι η ποιο όμορφη στη χώρα!!!

Πρόταση  

Εθελοντές για την ανάδειξη, την διάνοιξη και την προστασία των παραδοσιακών μονοπατιών του νησιού μας ζητάει ο Δήμος. Επειδή όμως ο εθελοντισμός καλλιεργείται και ο Δήμος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την ανάπτυξή του, μια καλή ιδέα θα ήταν να παρακαλέσει το Μανολάκι τον Ιάννη Μπαρδάνη, τον οποίο μέχρι πρότινος ήθελε να εξοστρακίσει από το νησί, να αναλάβει την οργάνωση του σημαντικού αυτού έργου! Μανολάκι σκέψου το καλά και αποφάσισε! Και μη ξεχνάς ότι μόνο οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν γνώμη!!!

Απόσταση

Τα σχέδια για την ανάπτυξη του λιμανιού της Νάξου, καθώς και την δημιουργία υδατοδρόμιου για την έλευση υδροπλάνων στο νησί, παρουσίασε ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Νίκος Σέργης, καταρρίπτοντας έτσι τον θρύλο που έλεγε ότι μετά τον Μαμουζέλο κανένας πρόεδρος δεν πρόκειται να κάνει έργο!

Βέβαια από τα λόγια και τις εξαγγελίες μέχρι τα έργα υπάρχει ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ απόσταση, πράγμα που ασφαλώς γνωρίζει ο νυν πρόεδρος!!! 

Ανακοίνωση

Από το δήμο ανακοινώνεται ότι στην πρωτοχρονιάτικη πίτα που θα κόψει φέτος ο δήμος όποιος βρει το φλουρί θα πάρει ως έπαθλο 200 ευρώ, τα οποία σύμφωνα με δήλωσή του, θα τα βάλει από την τσέπη του το Μανολάκι!!!!

Κόλλα

Eκείνος ο Βρούτσης που μέχρι πρότινος ήταν προσκολλημένος στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τώρα εμφανίζεται να είναι κολλητός του Κυριάκου Μητσοτάκη! Τελικά το άξιο τέκνο της Νάξου φαίνεται ότι είναι παντοκολλητής!!!

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*