Γράφει ο Ζορό: Περί σιγής…

zorro
admin
24/11/2015 08:42
 
 
 

Περί σιγής

Ενός λεπτού σιγή κράτησαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο οι δημοτικοί μας σύμβουλοι για τα θύματα του Παρισιού.

Μεταξύ τους κράτησαν σιγή και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι κρατούν σιγή από την μέρα που εκλέχτηκαν, αφού δεν έχουν ανοίξει ποτέ το στόμα τους μέχρι σήμερα!!!

Θα υπάρξει και συνέχεια;

Ο πρώην δήμαρχος Δρυμαλίας Γιάννης Μπαρδάνης καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση εξαιτίας της ρύπανσης που έγινε επί των ημερών του στη θαλάσσια περιοχή του Απόλλωνα. Σήμερα που επί των ημερών του Μανολακιού συνεχίζεται η ρύπανση της περιοχής να υποθέσουμε πως θα συνεχιστεί να αποδίδεται δικαιοσύνη και άρα την ερχόμενη Τρίτη θα συνεχιστούν οι καταδίκες των δημάρχων;

Ψηλός ψαλμός

Ο αντιδήμαρχος επί παντός επιστητού Δημήτρης Λιανός δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα να τον λένε ψηλό και ότι έχει μεγάλη μύτη! Σωστά γιατί το πρόβλημα το έχουν οι κοντοί και αυτοί που έχουν μικρή μύτη! Όμως πέρα από αυτό θα πρέπει να γνωρίζει ο Λιανός ότι δεν πρέπει να αναλαμβάνει θέματα που ξεπερνούν το μπόι του και να μη σηκώνει ψηλά την μεγάλη του μύτη! Ειδικά στο πρόβλημα του κυκλοφοριακού που σε μέγεθος ξεπερνά και το ύψος του και τη μύτη του!!!

Χάιλ Μανολάκι

Το Μανολάκι μας θέλοντας να υπογραμμίσει την σημασία που έχουν η ελευθερία του τύπου και η έκφραση της γνώμης σε μια δημοκρατική κοινωνία έχει ξεκινήσει μπαράζ μηνύσεων εναντίον των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης! Μήπως με τη φόρα που έχει πάρει για να τονίσει και την σημασία της δημοκρατίας θα διατάξει κατάργηση των εκλογών;

Καλά νέα!

Σχετικά με εκείνο το χρέος 1.186.000 ευρώ στο ταμείο παρακαταθηκών το οποίο ο δήμος μας δεν αναγνωρίζει, έγινε γνωστό ότι μετά από λογιστικό έλεγχο που έγινε το ποσό θα μειωθεί κατά 800.000 ευρώ. Έτσι μετά από αυτά τα νέα στοιχεία ο δήμος μας θα συνεχίσει να μην αναγνωρίζει το υπόλοιπο το ποσό του χρέους που ανέρχεται στο ύψος των 386.000 ευρώ!!! 

Και όμως, υπάρχει!

Συνεδρίασε η Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου! Μετά από τις δεκάδες δολοφονίες θαλάσσιων χελωνών, τις καταγγελίες για θαλάσσια ρύπανση και την αυτανάφλεξη του σκουπιδότοπου, αναγκάστηκε η ΠΕΚΙΝ να κλείσει τα στόματα αυτών που λέγανε ότι δεν υπάρχει, να συνεδριάσει, δηλώνοντας έτσι την ύπαρξή της!!!

Μέγα γεγονός

Συνεδρίασε και η τουριστική επιτροπή! Με μικρή συμμετοχή, αφού εμφανίστηκε μόλις το ένα τέταρτο των μελλών της, αλλά συνεδρίασε! Παρόλα αυτά η συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής χαρακτηρίζεται ως μέγα γεγονός καθώς στο άκουσμά της ο κόσμος είπε μέγας είναι ο Κύριος και θαυμαστά τα έργα Του!!!

 

(Visited 122 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*