Γράφει ο Ζορρό: Πολιτική συζήτηση…

zorro
admin
04/11/2015 14:37
 
 
 

Πολιτική συζήτηση…

 

Τα μέλη του συνδυασμού «πολίτες για τα νησιά μας» κλήθηκαν την περασμένη Κυριακή να συζητήσουν τις προτάσεις τους για τις αλλαγές στο καταστατικό τους και στην βαθιά πολιτική συζήτηση που κράτησε αρκετές ώρες, αναλύθηκαν σε βάθος τόσο το συντακτικό όσο και η ελληνική γλώσσα και γραμματική! Έτσι απορρίφθηκαν κάποιες προτάσεις ως πλεονασμός, ενώ ως πολιτικά απαράδεκτα κρίθηκαν αρκετά από τα απαρέμφατα και τις αντωνυμίες του καταστατικού!!!

 

Κύριε Λιανέ

Τώρα που χειμώνιασε και παύουν να ισχύουν οι απαγορεύσεις στο κυκλοφοριακό και επειδή έχετε την συνήθεια να τυλίγετε με πλαστικές σακούλες ότι παύει να ισχύει, καλό θα ήταν εκτός από τα σήματα του ΚΟΚ, να τυλίξετε και όλα αυτά τα καινούρια κολονάκια που βάλατε φέτος στην παραλία!!    

 

Υπερκατεπείγουσα!

Έγινε, μετά από καιρό, δημοτικό συμβούλιο, με πολλά προς συζήτηση θέματα. Όπως η έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Δίκτυο Ύδρευσης από την Κόρωνο προς τον οικισμό του Αργοκοιλιού». Ένα έργο που έχει ήδη εκτελεστεί!!!

Λυπάμαι τον Μαυρομάτη που όσες κατεπείγουσες συγκλίσεις και να κάνει, αποκλείεται να προλάβει να μαζέψει τα αμάζευτα… ή πιο σωστά, τα μαζεμένα!!! 

Μπορεί πάντως ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για να είναι και νομικά κατοχυρωμένος να αντικαταστήσει την λέξη κατεπείγουσα με την λέξη τετελεσμένη!! 

 

Ανατροπή

Έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό το Μανολάκι, ούτε καν φωτογραφίες του δεν στέλνει στα ΜΜΕ με αποτέλεσμα να έχουμε ανατροπή και από εκεί που προηγούταν ο άλλος Μαργαρίτης να τον έχει ήδη ξεπεράσει σε δημοσιότητα, πολλώ δε μάλλον, μετά τις πρόσφατες δεκάδες φωτογραφίες του που έστειλε στα ΜΜΕ, από την διοργάνωση των αγώνων του σέρφινγκ και αυτές με αγκαλιά τον Μπουρντέν!!!

Τώρα πρέπει το Μανολάκι να βάλει τα δυνατά του στη παρέλαση μπας και ισοφαρίσει!!!

 

Κύριε Πολυκρέτη

Σπάω το κεφάλι μου εδώ και καιρό να δω τι μου θυμίζει η μούρη σου, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις, μιας και εσύ ξέρεις, αφού εσύ ξέρεις ακόμα και με τι μοιάζουν οι άλλοι;

 

Πάει για ρεκόρ!

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του λυκείου Νάξου αναδείχτηκε στην δεύτερη κατά σειρά σύγκλιση του συλλόγου. Τώρα το νέο αυτό διοικητικό συμβούλιο θα προσπαθήσει να σπάσει το τοπικό ρεκόρ, διοργανώνοντας και τρίτη κατά σειρά σύγκλιση, με την απαραίτητη απαρτία, πράγμα που δεν κατάφεραν τα προηγούμενα ΔΣ!!!!

(Visited 28 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*