Γράφει ο Ζορρό: Η Αποκάλυψη

zorro
admin
27/10/2015 11:23
 
 
 
 
Η αποκάλυψη
Ξέρετε γιατί παρόλες τις επιθέσεις και τις καταγγελίες της μειοψηφίας, το Μανολάκι μας δεν έχει πει λέξη; Θα σας το αποκαλύψω. Πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία στην οποία εμπλέκονται πολλοί παράγοντες. Όλα ξεκίνησαν με τον αγωγό που μετέφερε το δίκτυο ύδρευσης στο Αργοκοίλι. Όταν το νερό έφτασε στην ιερά μονή της Παναγίας της Αργοκοιλιώτισσας, (που αυτή ήταν και η επιδίωξη του Μανολακιού που είναι καλός χριστιανός!), τότε του παραχωρήθηκε η τιμή να πιει πρώτος αυτός. Λοιπόν ως εκ θαύματος, το νερό που το Μανολάκι ήπιε ήταν το αμίλητο νερό!!!
 
Το σοβαρό!
Πλάκα κάνω, το καταλάβατε φαντάζομαι, όμως κάτι πρέπει να κάνουμε για να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις όσο περιμένουμε το Μανολάκι να πει έστω και μια κουβέντα! Στα σοβαρά όμως, ξέρετε γιατί δεν έχει μιλήσει ακόμα το Μανολάκι;
Γιατί τα έχει πει όλα ο Πολυκρέτης!!!
 
Ευτυχείτε!
Ο παγκόσμια γνωστός σεφ Άντονι Μπουρντέν ήρθε στη Νάξο για να προβάλλει την τοπική γαστρονομία και ο τοπικός σύλλογος μαζικής εστίασης δεν πήρε χαμπάρι! Δεν τον ενημέρωσε ο έπαρχος και αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού και άλλα πολλά, Γιάννης Μαργαρίτης, ο οποίος μπορεί να μην ενημέρωσε τον καθ’ ύλην αρμόδιο σύλλογο, όμως φρόντισε να ενημερώσει την γυναίκα του, και αυτή με τη σειρά της τα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με τον Μπουρντέν, υπό τον τίτλο: «η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου»…! Με άλλα λόγια ο έπαρχος δυσαρέστησε πολύ κόσμο, αλλά έκανε ευτυχισμένη τη γυναίκα του!!!  
 
Σημείωση
Ο πιο ευτυχισμένος όμως δημότης του δήμου μας να είναι χωρίς καμία αμφιβολία, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο Φώτης Μαυρομάτης! Πηγή της ευτυχίας του είναι η αιφνιδιαστική και εντελώς απροσδόκητη υποτονικότητα που χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό την Ευδοκία Ψαρρά!!!  
 
Υποσημείωση
Από την άλλη πάλι, θα κοντεύει να σκάσει ο Μαυρομάτης! Ως νομικός θα πρέπει να υπερβεί εαυτόν για να πείσει το Μαλάκι, ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και ότι έχει υποχρέωση να συμμορφώνεται σύμφωνα με τους νόμους και ότι κινδυνεύει να κατηγορηθεί για υπέρβαση καθήκοντος!!! Πάντως για τον βοηθήσω στο έργο του, του προτείνω να χρησιμοποιήσει προκειμένου να τον πείσει το Μανολάκι για τη σοβαρότητα της κατάστασης το εξής: «Γύρω-γύρω όλοι, στην μέση ο Μανώλης, χέρια πόδια στη γραμμή κι ο Μανόλης στο σκαμνί!!!»
 
Λογικό;
Ο επικεφαλής των πολιτών για τα νησιά μας, Βασίλης Βρούτσης δήλωσε για τον αρμόδιο για την καθαριότητα αντιδήμαρχο, Μανώλη Πολυκρέτη, ότι αφού ανέλαβε την ευθύνη για την αυτανάφλεξη του σκουπιδότοπου, με όλες τις βλαβερές για την υγεία μας συνέπειες, έπρεπε ως συνέπεια, να παραιτηθεί! Πρόταση εντελώς παράλογη, αφού ο Πολυκρέτης έχει αποδείξει ότι είναι παντελώς ασυνεπής!!! 
(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*