Γράφει ο Ζορό: Αίτηση στο δήμαρχο!

zorro
admin
18/08/2015 14:56
 
 
 

Αίτηση

Κύριε Δήμαρχε. Σας αποστέλλω τα σχετικά δικαιολογητικά, ώστε να προσληφθώ σαν διευθυντής ή προϊστάμενος στις υπηρεσίες του δήμου.

Μπορεί προσωπικά να μην εκπληρώνω τις προϋποθέσεις, να μη διαθέτω τα απαραίτητα προσόντα ή να μην έχει γνωμοδοτήσει υπέρ μου το υπηρεσιακό συμβούλιο προσωπικού ΟΤΑ Ν. Κυκλάδων, αλλά είμαι κι εγώ πρώτος ξάδελφος του Μανώλη Πολυκρέτη και από ότι με πληροφόρησε ο ίδιος ο αντιδήμαρχος, αυτό και μόνο αρκεί!!! 

Επίσης ενημερώστε με αν ο μεγαλύτερος βαθμός συγγένειας από αυτόν του πρώτου ξαδέλφου, συνεπάγεται και πρόσληψη σε ακόμα υψηλότερη θέση, καθώς υπάρχουν κι άλλοι συγγενείς που ενδιαφέρονται!!!

 

Η κατάλληλη απάντηση

Επειδή το Μανολάκι μας αποκλείεται να απαντήσει στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης, καλό θα ήταν να απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης. Όχι μόνο για να δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις στον κόσμο, αλλά για να δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να γελάσει ο κόσμος!!!

 

Εκβιασμός;

Τι εννοούσε ο αρχηγός της μεγάλης μειοψηφίας Nic Maytoast όταν δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι ο δήμαρχος είτε εκβιάζει, είτε εκβιάζεται;

Υπάρχουν δηλαδή κάποιοι που μπορούν να εκβιάζουν το Μανολάκι; Και πώς δηλαδή γίνεται αυτός ο εκβιασμός; Τον απειλούν πως αν δεν  κάνει ό,τι του λένε, δεν θα του ξαναπάρουν κοκά ή δεν θα τον πάνε άτα;

 

Ευτυχώς!

Ευτυχώς που έκλεισε η πόλη κι έτσι αποκαταστάθηκε η ηρεμία, η τάξη, αλλά και η ομαλή κίνηση των οχημάτων. Τα οχήματα κινούνται τώρα πια με τάξη, στοιχημένα το ένα πίσω από το άλλο σε ουρές εκατοντάδων μέτρων περιφερειακά της πόλης, οι οδηγοί αναζητούν δρόμους για να προσεγγίσουν τα πάρκινγκ, τα πάρκινγκ είναι ασφυκτικά γεμάτα, όπως και τα πεζοδρόμια, τα στενάκια και οι αυλές των σπιτιών! Δηλαδή να ήταν ανοιχτή η πόλη, τότε τι το χειρότερο θα γινότανε;

 

Σουξέ

Μα τόσος κόσμος πια, δεν νομίζω να το περίμενε κανείς ότι θα μας έρθει φέτος! Πατείς με, πατώ σε γίνεται στο νησί! Κοίτα να δεις φίλε μου που εγώ ο αδαής δεν το έβλεπα ότι θα προκαλούσε πανελλήνια αίσθηση το φετινό μας διαφημιστικό με το βιντεοκλίπ του Δόξα και το τραγουδάκι του, που ούτε θυμάμαι τον τίτλο του!!!

 

Πάλι καλά 

Φανταστείτε δηλαδή να ήταν το νησί νοικοκυρεμένο, καθαρό χωρίς σκουπίδια, να γινόντουσαν και τίποτα πολιτιστικές εκδηλώσεις της προκοπής, τι θα γινότανε!…

Θα έπρεπε να φύγουμε οι ντόπιοι για να χωρέσουν οι τουρίστες! Πάλι καλά δηλαδή που έχουμε αυτά τα χάλια, αλλιώς θα αναγκαζόμασταν να ξεσπιτωθούμε!!!

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*