Γράφει ο Ζορό: Και πάλι συγχαρητήρια!

zorro
admin
11/08/2015 14:26
 
 
 

Αργά…

Τέλος του Ιουλίου πάρθηκαν οι αποφάσεις για το κλείσιμο της πόλης και μόλις μπήκε ο Αύγουστος πάρθηκε η απόφαση για τον καθορισμό της πιάτσας ταξί στη Χώρα!..

Θα έλεγε κανείς πως όσο αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι αρμόδιοι παρουσιάζουν μια σοβαρή καθυστέρηση, που ξεπερνά ακόμα και τη δεδομένη γενετήσιά τους!!!

                                                  

Το κέντρο

Και δεν είναι λίγοι οι δημοτικοί μας άρχοντες που παρουσιάζουν καθυστέρηση ή νοητικά προβλήματα… Ίσως για αυτό το λόγο το Μανολάκι χαίρεται ιδιαίτερα που δημιούργησε το μόνο έργο που κατάφερε να δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με αναπηρία!!!

 

Και πάλι συγχαρητήρια!

Δεν μας έφταναν οι συγχαρητήριες επιστολές που εκδίδει κάθε λίγο και λιγάκι ο δήμαρχος Μαργαρίτης, τώρα έχουμε κι άλλο Μαργαρίτη να στέλνει συγχαρητήριες επιστολές. Τον έπαρχο Μαργαρίτη! Σε λίγο οι δυο Μαργαρίτηδες θα ανταλλάσουν συγχαρητήριες επιστολές, και θα συγχαίρει ο ένας τον άλλο, που καταφέρανε και φτάσανε το Μαργαρίτικο τόσο ψηλά!!!

 

Πατάτες!

Ξέρετε γιατί λέγεται γιορτή της πατάτας; Γιατί η πατάτα -σε όλες τις μορφές της- έχει την πανηγυρική της! Αριθμώ πατάτες: Σπουδαίες προσωπικότητες -έγραψαν τα ΜΜΕ του τόπου- βρέθηκαν στο νησί μας για τη γιορτή της πατάτας. Όπως καταλαβαίνετε η λέξη προσωπικότητες ήταν μια τεράστια πατάτα που έκαναν τα τοπικά ΜΜΕ! Αν σκεφτείτε ότι ανάμεσά στις πατάτα-προσωπικότητες τους ήταν ο Ουγγαρέζος, ο Νέζος, η Δουρουδή και άλλες τηλεπερσόνες που ένα άλλο κοινό τους στοιχείο με τις πατάτες είναι ότι όλοι τους λένε καθημερινά πολλές, θα καταλάβετε γιατί αυτή η μάζωξη αποκαλείται η γιορτή της πατάτας!… 

 

Ευτυχώς

Ευτυχώς που φέτος ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ έλαβε υπόψη του ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά για να πληρώνει τα εισιτήρια των πολιτιστικών εκδηλώσεων και έτσι δεν διοργάνωσε παρά ελάχιστες, για να μη φέρει τον κόσμο σε δύσκολη θέση!!!

 

Αλίμονο!

Οι  ογδόντα εφτά πρόσφυγες ήρθαν στη Νάξο, αλλά τελικά φύγανε αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Αλίμονο σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, που παρά τις αντιξοότητες παραμένουμε μόνιμα εδώ!…

 

Υ/Γ

Μετά τον Μανώλη Μπαρμπεράκη, για την συμβολή της στον πολιτισμό του τόπου, θα τιμηθεί και η Roula Brown! Κρατάω την ανάσα μου από την αγωνία, περιμένοντας να δω ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος!!!!

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*