Γράφει ο Ζορό: Ενός κακού, μύρια έπονται…

zorro
admin
04/08/2015 09:58
 
 
 

Ενός κακού, μύρια έπονται…

 

Το κύμα καύσωνα που μας πλήττει τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει σαν αποτέλεσμα την έντονη αλλαγή της συμπεριφοράς ορισμένων ατόμων, κυρίως αυτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όπως είναι οι τοπικοί μας άρχοντες. Η ξαφνική αυτή αλλαγή προκάλεσε μια σειρά αλυσιδωτών πολιτικών γεγονότων που τους έφτασαν σε σημείο να υπερβούν εαυτούς, και από ανενεργοί να γίνουν ενεργοί, καταβάλλοντας μάλιστα υπερπροσπάθειες…

 

Ευπαθέστερο όλων το Μανολάκι μας, άρχισε ξαφνικά να αντιδρά και μάλιστα να προβαίνει σε ακραίες, ακαριαίες, ριζοσπαστικές κινήσεις, όπως ήταν να κάνει την υπερπροσπάθεια να πετάξει τα μπρατσάκια για να προσπαθήσει να κολυμπήσει χωρίς αυτά! Εξ’ αιτίας αυτής της παράτολμης κίνησης του, αναγκάστηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που έχει, συν τοις άλλοις, την ευθύνη μη πάει και πνιγεί το Μανολάκι, να βουτήξει ο ίδιος στα βαθιά για να το σώσει!!!

 

Αμέσως μετά ο Λιανός, κατάκοπος από την υπερπροσπάθεια, αλλά και την πληθώρα των άλλων ευθηνών του αναγκάστηκε να καλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και να ενημερώσει ότι, έπειτα κι από ιατρικές συμβουλές, αποφάσισε να παραμείνει εις ξενοδοχείον περιορισμό, και μέχρι να τελειώσει η σεζόν, να εμφανίζεται μόνο σε τηλεοπτικά κανάλια όπου και όποτε αυτό χρειαστεί!!!    

 

Ως εκ τούτου το βάρος των τεράστιων ευθηνών έπρεπε να σηκώσει ο ώμος του  Πολυκρέτη, που όμως σαν ώμος ήταν ήδη φορτωμένος, μιας και ο αντιδήμαρχος τον τελευταίο καιρό έχει πέσει με τα μούτρα μες τα σκουπίδια, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να τα ελαττώσει! Αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων λοιπόν να κάνει κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ στη ζωή του. Κάτι που του ήταν φοβερά δύσκολο, ιδίως κάτω από την αφόρητη ζέστη του καύσωνα… Να σκεφτεί!!..

 

Πέρασε όμως ο καύσωνας, πέρασε και το καλοκαίρι, μπήκε ο Σεπτέμβρης αποτέλεσμα η υπερπροσπάθεια του δεν είχε, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε πολιτικά ο    

αρχηγός της μεγάλης μειοψηφίας που χειμώνα-καλοκαίρι καταβάλλει υπερπροσπάθεια να πηγαινοέρχεται στο νησί! Κατέθεσε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ένσταση κατηγορώντας τη δημοτική αρχή ως καθυστερημένη, την οποία ένσταση συνυπέγραψε και η Βδοκιά για την οποία κάνει υπερπροσπάθεια ο Μαυρομάτης να μην της χιμήξει!!!

 

Μάλιστα στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο το κοινό που κάνει υπερπροσπάθεια να στριμωχτεί στις λίγες καρέκλες που διαθέτει η αίθουσα, έγινε μάρτυρας της έκρηξης της δημοτικής συμβούλου, Σπυριδάκη, που για πρώτη φορά έσπασε την σιωπή της και ξέσπασε σε φωνές, διαμαρτυρόμενη για την κακή λειτουργία του κλιματιστικού και του μικροφώνου της!!!

 

Όλα τα παραπάνω δραματικά πολιτικά γεγονότα κατέγραψε στο βιβλίο των πρακτικών δημοτικών συμβουλίων του δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων ο γραμματέας του δήμου, ο οποίος καταβάλει κάθε φορά υπερπροσπάθεια για να μη σκάσει στα γέλια με αυτά που γράφει!!!    

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*