Γράφει ο Ζορό: Έχει ο καιρός γυρίσματα

zorro
admin
23/07/2015 08:57
 
 
 

Η λύση

Επειδή ο Δήμος κλείνει στα σχολεία που έχουν κτηριακά προβλήματα και μαζεύει τους κάδους απορριμμάτων για να αποφύγει τα σκορπισμένα σκουπίδια, θα πρέπει, για να αποφύγει την γκρίνια που ακούγεται για το φτηνό καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ να καταργήσει και τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις!!!

 

 

Έχει ο καιρός γυρίσματα

Ο Λιανός φαίνεται πως πείστηκε μετά από το κράξιμο που έφαγε και σταμάτησε τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στο Mega. Άλλαξε ρότα, κανάλι και ώρα! Από εκεί που εμφανιζόταν στην πρωινή ζώνη του Μegaγια να περιγράψει την τραγική κατάσταση στο νησί, τώρα εμφανίζεται στα βραδινά δελτία του Αντένα και δηλώνει ότι όλα δουλεύουν ρολόι!!!

 

Δεν σκάει…

Φέτος ο Δήμος έριξε τα λιγότερα βεγγαλικά που έχουν ποτέ ριχθεί στον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου. Κι εγώ που νόμιζα ότι το Μανολάκι χαίρεται και χειροκροτάει με ενθουσιασμό κάθε φορά που σκάει ένα βεγγαλικό, περίμενα ότι θα ρίξει φέτος πολλά για να το ευχαριστηθεί… Αλλά τελικά έσκασαν ελάχιστα. Όπως δηλαδή και το Μανολάκι που σκάει ελάχιστα με αυτά που συμβαίνουν!!…

 

Λείψανα…

Βεγγαλικά μπορεί να μην είχαμε φέτος πολλά, από επίσημους όμως γεμίσαμε! Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, έπαρχοι, πρόεδροι συλλόγων, υποψήφιοι βουλευτές, παραβρέθηκαν στην περιφορά των λειψάνων του αγίου, περιφερόμενα λείψανα κι αυτοί ενός νεκρού πολιτικού συστήματος!

 

Θαύμα!

Πάντως φέτος του αγίου Νικοδήμου έγινε ένα θαύμα! Αποφάσισε φέτος το Μανολάκι να μη γίνει επίσημο δείπνο μετά τη γιορτή και τα χρήματα να τα προσφέρει στο νοσοκομείο Νάξου! Βέβαια ο αρχηγός της μεγάλης μειοψηφίας Νik Μytoast υποστηρίζει ότι το Μανολάκι άκουσε τη δική του παρότρυνση και γι’ αυτό έδωσε τα χρήματα στο νοσοκομείο. Πράγμα που αποτελεί και το θαύμα, αφού για πρώτη φορά το Μανολάκι έλαβε σοβαρά υπόψη του, πρόταση της μειοψηφίας!!!

 

Ανακοίνωση

Από το δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων ανακοινώνεται ότι παρακαλούνται οι κάτοικοι της Σχοινούσας που περιμένουν στη στάση το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Νάξου, να γυρίσουν στα σπίτια τους, αφού αν είναι δυναμό, χάλασε το δυναμό του λεωφορείου! Το δυναμό θα αντικατασταθεί όσο το δυναμό ταχύτερα!!!

 

Μεγάλα

Αγκυροβόλησε ανοιχτά του νησιού μας το κρουαζιερόπλοιο Aegean Paradise με 730 επιβάτες! Φανταστείτε να είχαμε φτιάξει το μεγάλο λιμάνι πόσο μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια θα ερχόντουσαν! Τόσο μεγάλα που δεν θα τα χωρούσε ούτε το μεγάλο λιμάνι!!!

(Visited 8 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*