Γράφει ο Ζορό: Το μπέρδεμα…

zorro
admin
25/06/2015 08:48
 
 
 

Μπέρδεμα

Στο Κουφονήσι βρέθηκε το Μανολάκι για να πανηγυρίσει την λειτουργία του εκεί ΣΜΑ και μαζί του πήρε τον Τοτόμη και όχι τον αρμόδιο για την καθαριότητα αντιδήμαρχο Μανόλη Πολυκρέτη. Μήπως το Μανολάκι μπέρδεψε τους αρμόδιους αντιδημάρχους ή ο Τοτόμης μπερδεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν; 

Για τον Πολυκρέτη δεν λέω, αυτόν τον μπερδεύουν τα πάντα και μένει να δούμε εμείς πώς θα ξεμπερδέψουμε από αυτόν!!!

 

Πρόταση 1η

Σε άλλα νησιά ο δήμος έβαλε τέλη κυκλοφορίας στους γαϊδάρους! Πώς και δεν το σκέφτηκε το Μανολάκι να βάλει κι εδώ; Με τόσα γαδούρια που έχουμε, θα κονόμαγε ο δήμος τρελά φράγκα!!!

 

Πρόταση 2η

Τα μαθήματα κολύμβησης που παραδίδει ο Δήμος στα μικρά παιδιά, θα ήταν καλύτερα να τα παρακολουθήσουν οι τοπικοί μας άρχοντες που έχουν πνιγεί σε μια κουταλιά νερό και έχουν βυθίσει το νησί!!!

 

Ρεκόρ!

Εκατόν τριάντα έξι Ναξιώτες ψήφισαν στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου Πασοκ! Ένα νούμερο, που ήταν το υψηλότερο στις Κυκλάδες! Έτσι καταλήξαμε στο πολιτικό συμπέρασμα ότι στο νησί μας βρίσκονται τα περισσότερα, από κάθε άλλο νησί των Κυκλάδων, νούμερα!!!

 

Το κοινό

Τι κοινό έχουν οι συνεδριάσεις του ΔΣ του Πανναξιακού με τις συνεδριάσεις του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων; Αναβάλλονται διαρκώς λόγω μη απαρτίας!!!

Δηλαδή τους έχουν απομείνει μόνο τα διοικητικά συμβούλια και καθόλου μέλη!!!

 

Διαφεύγει…

Συλλάβανε τις προάλλες στο νησί κάποιον που έκανε τον ταξιτζή! Και δεν έχουν συλλάβει ακόμα αυτόν που κάνει το δήμαρχο!!!

 

Άκυρο το παράνομο!

Άκυρη έκρινε η αποκεντρωμένη διοίκηση την απόφαση του δήμου για απευθείας ανάθεση της μελέτης για τις αποκαταστάσεις των ζημιών του Απόλλωνα! Τώρα πρέπει να γίνει δημόσιος διαγωνισμός για να βρεθεί αυτός που θα εκτελέσει τα παράνομα έργα! Τι σου κάνει όμως αυτή η αποκεντρωμένη διοίκηση, ε Μανολάκι;

Να θες –έστω και εκπρόθεσμα- να παρανομήσεις και να μη σε αφήνει!!!!

 

Υ/Γ

Εγώ πάντως περιμένω να δω πότε θα ξεσπάσει η φασαρία ανάμεσα στο Σεργάκι και το Μανολάκι για το ποιος έχει την ευθύνη για αυτά τα χάλια! Μιλάμε θα γίνει ντέρμπι μιας και το Μανολάκι έμπειρο από την εποχή του Μαμουζέλου, αλλά και το Σεργάκι ειδικός στους πολιτικούς ελιγμούς…!

ΖΟΡΟ

(Visited 199 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*