Εξυπνάδες! (γράφει ο Ζορό)

zorro
admin
10/06/2015 13:22
 
 
 

Εξυπνάδες!

Ήταν κάτι που έλειπε από το νησί μας. Με τις έξυπνες στάσεις, αποκτήσαμε επιτέλους στο νησί μας, κάτι έξυπνο!!!

Ακόμα εξυπνότερες θα ήταν αν εκτός από το να μας ενημερώνουν πότε ακριβώς θα έρθει το επόμενο λεωφορείο, να μας ενημέρωναν και για το πόσες και πού ακριβώς υπάρχουν λακκούβες στους δρόμους!!

 

Περί ευθύνης

Οι κάτοικοι της Κωμιακής πάντως απευθύνθηκαν στον Εισαγγελέα για να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι, σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα, εξαιτίας της κάκιστης κατάστασης των αγροτικών δρόμων. Φτάσαμε δηλαδή στο σημείο να χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση για να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους!!!

Και τι να σου κάνει και ο Εισαγγελέας; Από την στιγμή που στο Δήμο δεν υπάρχουν υπεύθυνοι, μιας και όλοι τους αποποιούνται κάθε ευθύνης, πού να αποδώσει την ευθύνη; Φοβάμαι ότι στο τέλος θα μείνει ο Εισαγγελέας να κρατάει την ευθύνη και να μην έχει πού να την δώσει!!!

 

Ω καιροί, ω ήθη!

Kι άλλο βίντεο κλιπ γύρισε στη Νάξο ο Γιάννης Παπαδάκος! Μετά την Ντέπη, την Στικούδη, και οι ΝΕΜΒΑ δείχνουν το νησί μας και συγκεκριμένα την Πορτάρα στο βίντεο κλιπ τους! Είναι δηλαδή να αναρωτιέσαι αν ο Λύγδαμης έφτιαξε τον ναό του Απόλλωνα μόνο και μόνο για να γυρνάει βίντεο κλιπ ο Παπαδάκος!!!…

 

Αν θέλει ο Θεός…

Μειωμένη είναι φέτος η παραγωγή του πιο ονομαστού τοπικού προϊόντος, της διάσημης ναξιώτικης πατάτας… Κι αυτό εξαιτίας των πολύ κακών καιρικών συνθηκών του φετινού χειμώνα… Και όλα αυτά συμβαίνουν επί των ημερών του Μανολακιού μας! Γιατί Μανολάκι; Μήπως ο Θεός δεν μας αγαπά πια; Πες του, εσύ που επικοινωνείς μαζί του, να κάνει κάτι για να αυξηθεί η παραγωγή της πατάτας!

Να σε φωτίσει να κάνεις περισσότερα δημοτικά συμβούλια, πράγμα που θα αυξήσει κατακόρυφα την παραγωγή, με τόσες πατάτες που λέτε και πετάτε εκεί μέσα!!!

 

Άσχετο…

Τελικά για το κλείσιμο των μουσείων της Απεράθου όλη η κουβέντα που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, έγινε στο άσχετο! Για άσχετους σχετικά με την αξιολόγηση και την μεταφορά των εκθεμάτων των μουσείων, έκανε λόγο ο Νίκος Μαϊτός και ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, του απάντησε κάτι άσχετο! Και ασχέτως αν ο επί κεφαλής της μεγάλης μειοψηφίας προσπαθούσε να ολοκληρώσει την άποψή του, ο Γιάννης Τσολάκης τον διέκοπτε ακατάσχετα! Εν τέλει, η κουβέντα έκλεισε, άσχετα με το ότι καμία εξήγηση δεν δόθηκε!!!

 

Στην υγειά μας!

Για το θέμα της υγείας που θα απασχολήσει το δημοτικό μας συμβούλιο (κάποια στιγμή στο μέλλον!) θέλω να καταθέσω μια σοβαρή πρόταση. Προτείνω να συσταθεί μια επιτροπή για την υγεία! Πρωτότυπο έ; Όχι όμως σαν τις άλλες που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν. Μια επιτροπή με δυνατή φωνή! Και να βάλουν πρόεδρο της επιτροπής την σύμβουλο Μαρούσα Σπυριδάκη! Έτσι -αν μη τι άλλων- θα ακούσουμε αν έχει φωνή, μιας και μέχρι σήμερα δεν την έχουμε ακούσει να μιλάει!!…

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*