ZORRO: “Σημειώσεις ενός μελλοντικού ιστορικού”

zorro
admin
25/05/2015 22:49
 
 
 

Γράφει ο Zorro

Σημειώσεις ενός μελλοντικού ιστορικού

Μοναδική στον κόσμο είναι η μετάλλαξη του πολιτισμού αυτού του τόπου, που σύμφωνα με τα ευρήματα έφτασε στο αποκορύφωμά του την εποχή που οι νάξιοι έστελναν τη Σφίγγα δώρο στους Δελφούς και εφεξής πήρε την κατιούσα, αφού την διαχείριση του πολιτισμού της Νάξου ανέλαβαν επί σειρά ετών, ένας χωροφύλακας, ένας οδηγός της ΔΕΗ συνεπικουρούμενος από τον γιο του κι ένας μπάρμαν που τον τοποθέτησε κάποιος φαρμακοποιός!!!!

 

 

Ανακοίνωση

Τσι περιμένανε λέει οι Απεραθήτες τσι τοπικοί άρχοντες για να συζητήσουνε δημοκρατικά τι θα γίνει με τα μουσεία του χωριού και απομείνανε μονάχοι να τσι περιμένουνε. Αν τσι’ δετε εσείς, τσι’ δαμε κι εμείς, έγραψαν σε ανακοίνωσή τους!!!

Είναι λοιπόν γεγονός επιβεβαιωμένο! Άφαντος ο δήμαρχος!!!

Μήπως ήρθε η ώρα να βγάλουμε ένα σίλβερ αλέρτ για το Μανολάκι μας;

Αναζητείται ο Μανώλης Μαργαρίτης (Μανολάκι) Ύψος προς το κοντό (ο ίδιος νομίζει ότι είναι ψηλός) βάρος προς το χοντρούλης. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τη στολή του δημάρχου και το μόνιμο χαμόγελο της άγνοιας.

 

Συλλήψεις

Εφτά μέχρι σήμερα δολοφονημένες χελώνες καρέτα-καρέτα στις παραλίες του νησιού, από την Πλάκα μέχρι την Μικρή Βίγλα, έχει βρει ο σύλλογος προστασίας άγριας ζωής του νησιού. Φωτογραφίες των άγρια δολοφονουμένων ζώων κυκλοφορούν εδώ και μήνες σε όλα τα ΜΜΕ του τόπου. Σε άλλο τόπο οι δημοτικές αρχές θα είχαν ξεκινήσει εκστρατεία για την προστασία των σπάνιων αυτών ζώων και οι δικαστικές αρχές θα είχαν ξεκινήσει ανάκριση, ιδιαίτερα μετά τον αυστηρότατο νόμο περί κακοποίησης των ζώων! Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι αν οι δικαστικές αρχές συλλάμβαναν όσους κακοποιούν τα ζώα, θα είχαν συλλάβει πρώτα τη δημοτική μας  αρχή!!! 

 

Μήνυμα δημάρχου στους μαθητές

Θέλω με την ευκαιρία της έναρξης των φετινών εξετάσεων να διαβεβαιώσω τους συγγενείς μου πως ακόμα κι αν αποτύχουν μπορούν να υπολογίζουν σε μια καλή θέση στο δήμο. Το ίδιο ισχύει και για τα ξαδέλφια του Πολυκρέτη.

 

Παραβάσεις!

Θερμά συγχαρητήρια στο Μανολάκι και τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου το Σεργάκι, που ενέταξαν τον Απόλλωνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ένα καθεστώς πού έληξε την περασμένη Τετάρτη 20 Μαΐου, χωρίς να γίνει αποκατάσταση των ζημιών! Αυτό που κατάφεραν είναι εκπληκτικό. Πέτυχαν δηλαδή τα Μανολοσεργάκια, να παραβιάσουνε τα χρονικά περιθώρια και ταυτόχρονα να παραβιάσουν και τα καθήκοντά τους!!!  

 

Η ώρα των ευθυνών

Τώρα θα περάσουμε στο θέμα των ευθυνών και το Σεργάκι, τηρώντας το έθιμο του προκατόχου του, θα πετάει το μπαλάκι στο Μανολάκι και το Μανολάκι πάλι θα του την πετάει πίσω!!! Πετάει το Μανολάκι το μπαλάκι στο Σεργάκι, αχ καημένε μου Απόλλωνα να σε σκέφτονταν λιγάκι!!!

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*