Γράφει ο Zorro: Νέος κανονισμός καθαριότητας

zorro
admin
28/07/2016 08:18
 
 
 

Νέος κανονισμός καθαριότητας

Λόγω της υπερβολικά μεγάλης συγκέντρωσης σκουπιδιών στο νησί και ως άμεση εκτόνωση της καλής εικόνας και της έντασης μεταξύ των δημοτών, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης, μετά από ώριμη, εμπεριστατωμένη, τεκμηριωμένη και σωστά δομημένη και καταρτισμένη  σκέψη, αποφάσισε να αλλάζουν άρδην οι ισχύουσες διατάξεις, και να ορίσει νέο κανονισμό καθαριότητας, ο οποίος θα ισχύσει εκτάκτως και άμεσα. Οι νέοι κανονισμοί είναι οι εξής:

Στοπ στη μαυρίλα

Οι εργαζόμενοι ως εθελοντές στην αποκομιδή των σκουπιδιών, λόγω του ότι είναι αναγκασμένοι σε πολλές περιπτώσεις να τα μαζεύουν με τα χέρια, υποχρεώνονται να πλένουν πολύ καλά, με άφθονο νερό και σαπούνι, τα χέρια τους, ώστε να μην είναι μαύρα, γιατί μαυρίζουν τα λεφτά που παίρνουν, με αποτέλεσμα να γίνονται καταγγελίες ότι παίρνουν μαύρο χρήμα!

Οι κάδοι των παραλιών

Οι επιχειρηματίες των παραλιών οι οποίοι ενοικιάζουν ομπρελοξαπλώστρες καλούνται να επιστρέψουν τους κάδους που έχει τοποθετήσει η δημοτική αρχή στις παραλίες και τους οποίους έχουν μέχρι σήμερα καταχραστεί!

Ονοματεπώνυμα

Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες της παραλίας να βάζουν τα ονοματεπώνυμα τους στις σακούλες και τις κούτες που πετάνε, όχι βέβαια για να πληρώσουν το πρόστιμο που προέβλεπε ο προηγούμενος κανονισμός καθαριότητας, αλλά για να ξέρουν τουλάχιστον οι εργάτες που τα μαζεύουν, ποιον να βλαστημάνε!…

Για την παραλία ρε γαμώτο!

Για την απρόσκοπτη  αποκομιδή των σκουπιδιών της παραλιακής οδού, το λιμενικό ταμείο και το λιμεναρχείο θα συνεχίσουν να κάνουν ότι δεν βλέπουν το φορτηγάκι που περνάει μπροστά στα μάτια τους, διασχίζοντας παράνομα τον πεζόδρομο, τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα!!!

Πολιτισμός

Για τα παλιά αντικείμενα, τα στρώματα, τις πολυθρόνες, τις λεκάνες τουαλέτας, τα παλιά ρούχα, και τα τόσα άλλα ποικιλόμορφα σκουπίδια που συγκεντρώνονται καθημερινά σε διάφορα σημεία του νησιού, και σε συνεργασία με το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, θα διοργανώνονται επιτόπια παζάρια, με λαχειοφόρες αγορές και με ντόπιες  μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις!

Υ/Γ Εννοείται πως οι παραβάσεις των ως άνω κανονισμών του νέου κανονισμού καθαριότητας, δεν θα τιμωρούνται όπως ακριβώς συνέβαινε και με τον προηγούμενο. Όμως δεσμεύεται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος να παραιτηθεί, μια δέσμευση που κρατάει από το 2012!!!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*