“Δώρο” ομορφιάς για τις γυναίκες της Νάξου!

admin
08/03/2016 11:15
 
 
 

Ποιο θα ήταν άραγε το καλύτερο δώρο για μια γυναίκα εκτός από την ομορφιά της…

Γιορτή της Γυναίκας η 8η Μαρτίου και η ιατρός δερματολόγος Σοφία Ιακωβίδου προσφέρει σε όλες τις Ναξιώτισσες super δώρο 20{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} έκπτωση για δερμοαπόξεση με διαμάντι! 

Τι είναι η δερμοαπόξεση με διαμάντι;

Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο που αντιμετωπίζει προβλήματα του δέρματος όπως αφυδάτωση, ακμή, δυσχρωμίες και πανάδες, αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας, αλλά και βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία δερμοαπόξεσης με διαμάντι, είναι ορατά τα αποτελέσματα αφού το πρόσωπο χάνει τα νεκρά κύτταρα του, ανανεώνοντας την επιδερμίδα, χαρίζοντας της νεανική λάμψη! 

Πώς λειτουργεί

Η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι «γλιστρά» πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρώντας τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα. 

Η δερμοαπόξεση με διαμάντια μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την περιοχή του προσώπου και επιπλέον στο λαιμό και τον μπούστο, ενώ δίνει άριστα αποτελέσματα και σε συνέργεια με άλλες θεραπείες.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 18 ετών και άνω και είναι απολύτως ασφαλής, καθώς δεν ενέχει κινδύνους και παρενέργειες. Το δέρμα δεν ερεθίζεται και μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στην καθημερινότητα σου, χωρίς ίχνη και κοκκινίλες.

Η προσφορά ισχύει μέχρι την Πέμπτη 10 Μαρτίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με την ιατρό Σοφία Ιακωβίδου. 

* Η Σοφία Ιακωβίδου είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονικός Συνεργάτης “ΓΝΑ” Ευαγγελισμός. Έχει ιατρείο στη Νάξο, στην περιοχή του αστυνομικού τμήματος στη Χώρα και δέχεται κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 22850 25610 και 6978 096 270

Ιατρικές Υπηρεσίες:

• Αισθητική Δερματολογία

• Παιδοδερματολογία

• Θεραπεία παθήσεων δέρματος, τριχών, ονύχων

• Δερματοχειρουργική 

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*