Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου Γονεων Αγίου Αρσενίου (φώτος)

admin
07/03/2016 09:19
 
 
 

 

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση προστέθηκε στο ενεργητικό του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού σχολείου και Νηπειαγωγείου Αγίου Αρσενίου.

Την Κυριακή, την αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγερσανίου, επισκέφθηκε μία τριάδα εξαιρετικών επιστημόνων που μέσα από εύστοχες παρουσιάσεις, ενημέρωσαν μικρούς και μεγάλους για θέματα που εμπίπτουν στην ειδικότητα του κάθε ιατρού.


Πρωταρχικά, ο Χειρουργός Οδοντίατρος κ. Δ. Γουζιλόπουλος, προέβαλλε στα παιδιά ταινία κινουμένων σχεδίων η οποία πέρασε με τον καλύτερο τρόπο στους μικρούς “γλυκατζήδες” το μήνυμα για την αναγκαιότητα των συχνών βουρτσισμάτων. Έπειτα επέδειξε τον σωστό τρόπο βουρτσίσματος και έλυσε τις απορίες όλων σε θέματα νεογιλών και μόνιμων δοντιών.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη έλαβε ο κ. Ν. Μαργαρίτης, ιατρός ΩΡΛ, ο οποίος μέσα από μια εξαιρετική παρουσίαση ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το θέμα της αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, ποιους αφορά και πώς αντιμετωπίζεται…

Τέλος, ο Ορθοδοντικός κ. Αθ. Γιαννουλόπουλος, με το δικό του μοναδικό τρόπο διαφώτισε μικρούς και μεγάλους, σχετικά με την ορθοδοντική θεραπεία και παρουσίασε τις διαφορετικές τεχνολογίες ναρθήκων που κυκλοφορούν καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά της κάθε μορφής.


Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά και τους τρεις επιστήμονες, που με εξαιρετική υπομονή κι εργατικότητα παρουσίασαν τα θέματα τους, απάντησαν στις ερωτήσεις κι απευθύνθηκαν στα μικρά παιδιά με εξαιρετική ευαισθησία. Ευχαριστεί επίσης, όσους τίμησαν το εργαστήριο με την παρουσία τους…

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*