Ένα ακόμη βήμα προς τη δημιουργία Ογκολογικής Υπομονάδας η συνεργασία Γ.Ν. Σύρου-«Μεταξά»

Newsroom
25/02/2021 20:24
 
 
 

Τη συνεργασία με το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» στον τομέα της τηλεϊατρικής για ογκολογικούς ασθενείς της Σύρου και των Κυκλάδων ανακοίνωσε και επισήμως η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Μέσω τηλεϊατρικής, οι ασθενείς θα έχουν τη δυνατότητα της διεπιστημονικής προσέγγισης και την – από κοινού – επίλυση πολύπλευρων και σύνθετων θεμάτων που έχουν να κάνουν με την πρόληψη, τη διάγνωση, των εξειδικευμένων θεραπειών της επείγουσας αντιμετώπισης περιστατικών και τη διαχείριση φαρμακολογικών παρενεργειών της θεραπείας του καρκίνου.

Επιπλέον πλεονεκτήματα αυτής της συνεργασίας είναι η εξοικονόμηση κόστους, ο εκσυγχρονισμός του περιβάλλοντος εργασίας του προσωπικού και κυρίως, η βελτίωση της ποιότητας υγείας και η αύξηση του προσδόκιμου ζωής των ασθενών. Ταυτόχρονα, θα μειωθεί και η επιβάρυνση των μετακινήσεών τους στην Αθήνα.

«Η διαρκής προσπάθεια για τη δημιουργία της Ογκολογικής Υπομονάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου υλοποιείται και με αυτή τη συμφωνία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κοινός Διοικητής των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Σύρου – Νάξου Μιχάλης Ζουλουφός, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους κ.κ. Νικόλαο Τρίτζαλη (Διοικητικό Διευθυντή) και Δημήτριο Ρούσσο (Προϊστάμενο Αυτοτελούς Τμήματος Οργάνωσης & Πληροφορικής) για τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο εγχείρημα.



(Visited 40 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*