Κορωνοϊός: Αντιμικροβιακός χαλκός τοποθετήθηκε στην Αφεντάκειο Εστία ως μέτρο προστασίας

Newsroom
13/12/2020 4:53
  •  
  •  
  •  

Αυτοκόλλητα αντιμικροβιακού χαλκού τοποθετήθηκαν σε ολόκληρο το κτήριο της Αφεντακείου Εστίας στην Αθήνα, κατόπιν σχετικής δωρεάς της εταιρείας CU – LIFE PROTECT, την οποία έκανε δεκτή το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί της εταιρίας, «ο χαλκός έχει την φυσική ιδιότητα να εξολοθρεύει κάθε είδους ιούς και μικρόβια που επικάθηνται πάνω του».


Τα αυτοκόλλητα χαλκού τοποθετήθηκαν ήδη σε σημεία που αγγίζουμε συχνά (πόμολα, διακόπτες, κουμπιά ανελκυστήρων, κουδούνια, βρύσες κ.λπ.) με αποτέλεσμα να μειώνεται δραστικά το μικροβιακό φορτίο στους χώρους που χρησιμοποιούνται περισσότερο.

Τα αυτοκόλλητα είναι εγκεκριμένα από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (ΕΙΑΧ).


Έτσι, μετά τα αυστηρά μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί και τηρούνται από την αρχή της πανδημίας στην Αφεντάκειο Εστία, αλλά και τα tests που έγιναν με πρωτοβουλία της Διοίκησης, τα αυτοκόλλητα αυξάνουν ακόμη περισσότερο την προστασία ενοίκων και εργαζομένων.


(Visited 78 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.