«Ευχαριστώ» στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Νάξου

Newsroom
04/08/2020 01:23
 
 
 

 

Μετά από αρκετούς μήνες συνεχών επισκέψεων στο νοσοκομείο Νάξου για την υγεία της πολυαγαπημένης μας μητέρας Αθηνάς που «έφυγε» από κοντά μας την Κυριακή 2 Αυγούστου, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

*Ευχαριστούμε θερμά τους εξαίρετους επιστήμονες, γιατρούς Βασιλική Γρατσία και Νίκο Γρατσία που πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή, με υπομονή, ευγένεια και ανθρωπιά για τη ζωή της πολυαγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς. Είναι τεράστια τύχη για το νοσοκομείο της Νάξου, να το υπηρετούν τέτοιοι γιατροί, επιστήμονες – πρότυπα ανθρωπιάς και πίστης στο καθήκον.

*Ευχαριστούμε θερμά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο στα επείγοντα όσο και στους θαλάμους του νοσοκομείου για τον άψογο επαγγελματισμό τους και την ευαισθησία με την οποία αντιμετώπισαν τη μητέρα μας.

*Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του ΕΚΑΒ που επανειλημμένως με αμεσότητα, συνέπεια και σεβασμό εκτέλεσαν τα καθήκοντα τους απέναντι στη μητέρα μας.

*Τέλος, ευχαριστούμε και όλους τους γιατρούς και τους εργαζόμενους που είχαν εμπλοκή με την υγεία της αγαπημένης μας μητέρας για όλα όσα έκαναν.

Σας είμαστε ευγνώμονες…

Οικογένεια Αθηνάς Αλιμπέρτη

(Visited 3.100 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*