Webinar για την άνοια από τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος»

kentro koinotitas ilikiomenoi
Newsroom
30/06/2020 12:08
 
 
 

«Άνοια: Ένας διαφορετικός κόσμος, που χρειάζεται Υγιείς Φροντιστές» είναι το θέμα του webinar που συνδιοργανώνουν αύριο στις 6 το απόγευμα ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος».

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν όλες οι παράμετροι της άνοιας και της διαχείρισης των φροντιστών που πρέπει να διαθέτουν, για να είναι πιο εύκολη η καθημερινότητα τους. Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Κωστής Προύσκας (Ψυχολόγος – Δρ. Γεροντολογίας, PhD), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος».

Η άνοια είναι μία περίπλοκη διαδικασία που χρειάζεται αρχικά πολύ καλή και συνεχή ενημέρωση. Το πρόσωπο που γνωρίζαμε, είναι κάποιο άλλο και πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες.

Σε ερωτήσεις όπου οι απαντήσεις ήταν εύλογες παλιότερα, πλέον χρειάζεται να αναπτύξουμε καλύτερα την ενσυναίσθηση μας για να κατανοήσουμε τη σημασία των λεγομένων τους.

Ακόμη, είναι αναγκαίο ο φροντιστής να είναι καλά ο ίδιος, για να παρέχει ποιοτικές λύσεις στον άνθρωπο που αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Η παρακολούθηση του Webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Προϋπόθεση συμμετοχής η ηλεκτρονική ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο https://bit.ly/2Nucf70.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε όσους και όσες εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, θα σταλεί σύνδεσμος για την παρακολούθηση μια ημέρα πριν το σεμινάριο.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*