Ένας φορητός αναπνευστήρας παραδόθηκε από την περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο νοσοκομείο Νάξου

Ένας φορητός αναπνευστήρας παραδόθηκε από την περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο νοσοκομείο Νάξου
Newsroom
22/05/2020 03:49
 
 
 

 

Έναν φορητό αναπνευστήρα παρέδωσαν την Πέμπτη, εκ μέρους της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης και η γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Ευδοκία Κατσάνη, στο νοσοκομείο Νάξου.

«Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και η βάση πάνω στην οποία οικοδομείται οποιαδήποτε κοινωνική πρόοδος» σημείωσε ο κ. Μαργαρίτης και πρόσθεσε:

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ανταποκρινόμενη ταχύτατα και με αποτελεσματικότητα από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, παρέδωσε στο νοσοκομείο της Νάξου έναν φορητό αναπνευστήρα, απαραίτητο εργαλείο για την αντιμετώπιση κρίσιμων περιστατικών».

Ένα υπενθυμίσουμε ότι έχουν προηγηθεί η παράδοση ιατρικού υλικού, η περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου και η δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας Dr. ButtonDr. Button

«Αντιμετωπίζουμε την παρούσα κρίση με ρεαλισμό, πρόγραμμα και συντονισμένες κινήσεις ώστε να θωρακίσουμε τις δομές υγείας των νησιών μας για να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί σήμερα αλλά και σαφώς προετοιμασμένοι για ένα καλύτερο αύριο» σημείωσε ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης κατά την παράδοση του φορητού αναπνευστήρα.

Όπως επίσης τόνισε: «Αναμένουμε την παράδοση μοριακού αναλυτή όπως και τη διάθεση για όλο το Νότιο Αιγαίο κλωβών μεταφοράς ασθενών αρνητικής πίεσης».

Το φορητό αναπνευστήρα παρέλαβαν η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλλίτσα Φραγκίσκου και ο γιατρός Βασίλης Ραπτάκης.

(Visited 205 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*