Κορωνοϊός: Προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για το Κέντρο Υγείας και άλλες υπηρεσίες της Μυκόνου

Newsroom
27/03/2020 23:08
 
 
 

 

Τον προϋπολογισμό και τη δαπάνη για την επιπλέον προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού-υλικού για το Κέντρο Υγείας Μυκόνου, τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική) και άλλες υπηρεσίες του νησιού και του Δήμου προς αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού , ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Σύμφωνα με εισήγηση του Προέδρου και Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Η συγκεκριμένη δαπάνη περιλαμβάνει την αγορά συστήματος διαγνωστικής θερμογραφίας ανίχνευσης πυρετού & συστήματα σάρωσης με κάμερες θερμικής απεικόνισης, ψηφιακό φορητό καρδιογράφο, πιεσόμετρα, συμπυκνωτές οξυγόνου, μάσκες με βαλβίδα εκπνοής και μάσκες μιας χρήσης, γάντια latex μιας χρήσης, προστατευτικά γυαλιά και προστατευτική αδιάβροχη φόρμα μιας χρήσης.

Μετά τη συνεδρίαση ο κ. Κουκάς, δήλωσε: «Η αντιμετώπιση της πανδημίας στο νησί μας, πέρα από την τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής, προϋποθέτει και τη μέγιστη δυνατή στήριξη του Κέντρου Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίσαμε την αγορά επιπλέον ιατρικού εξοπλισμού για το Κέντρο Υγείας, αλλά και επιπλέον εξοπλισμό για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και του Δήμου Μυκόνου. Με συνέπεια, σοβαρότητα και ευθύνη θα δώσουμε και θα κερδίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη μάχη».

(Visited 101 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*