Ευχαριστήριο μήνυμα Απιδόπουλου – Μπουραντά

Παρατείνεται η λήξη της θητείας
Newsroom
27/11/2019 01:01
 
 
 

 

Με αφορμή την επικείμενη αντικατάσταση μας από το νέο Κοινό Διοικητή του ΓΝ Σύρου και ΓΝ ΚΥ Νάξου, καθώς και της Κοινής Αναπληρώτριας Διοικήτριας του ΓΝ Σύρου και ΓΝ-ΚΥ Νάξου, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και την υποστήριξη που παρείχαν στα Νοσοκομεία μας αλλά και σε μας προσωπικά τον απερχόμενο Υπουργό Υγείας Α. Ξανθό και τον απερχόμενο Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Π. Πολλάκη καθώς και την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κ. Όλγα Ιορδανίδου.

Επίσης ευχαριστούμε για την συνεργασία το ΔΣ των νοσοκομείων καθώς και όλο το προσωπικό για την συνεργασία και την υποστήριξή τους στο όραμά μας για την αναβάθμιση των δύο νοσοκομείων και την βελτίωση στην παροχή δημόσιας φροντίδας υγείας.

Τέλος επιθυμούμε θερμά να ευχαριστήσουμε τους πολίτες της Σύρου και της Νάξου για την εκτίμηση με την οποία περιέβαλαν, τόσο εμάς τους ίδιους αλλά όσο και το έργο το οποίο επιτελέσαμε. Ευχόμαστε στον νέο Διοικητή και στην νέα Αναπληρώτρια Διοικήτρια καλή θητεία και περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών των νοσοκομείων προς όφελος της Δημόσιας Υγείας.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής                                Η Κοινή Διοικήτρια
των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων                 των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων
Γ.Ν. Σύρου & Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου                             Γ.Ν. Σύρου & Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου

Κωνσταντίνος Απιδόπουλος                               Μαργαρίτα Μπουραντά

 

 

 

 

(Visited 414 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*