Τα πρώτα «γενέθλια» για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο της Νάξου

 
 
 

nosokomeio naxou dekemvrios 2017 12

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο της Νάξου, κατά τη διάρκεια του οποίου αναδείχθηκε τόσο η αναγκαιότητα ύπαρξης της, όσο και το σπουδαίο έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Στους 12 μήνες λειτουργίας της διενεργήθηκαν συνολικά 1797 τακτικές και έκτακτες συνεδρίες αιμοκάθαρσης και εξυπηρετήθηκαν συνολικά 27 ασθενείς (17 μόνιμοι και 10 ασθενείς που φιλοξενήθηκαν).
Στατιστικά στοιχεία για την λειτουργία της ΜΤΝ (τα οποία και παρουσιάζονται παρακάτω) έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής διοικητής του Γ.Ν. Νάξου Κώστας Απιδόπουλος, ο οποίος συνεχάρη δημόσια το ιατρικό, νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό τόσο της Μονάδας, όσο και του νοσοκομείου για το αποτέλεσμα. Ο κ. Απιδόπουλος δεν παρέλειψε, επίσης, να επισημάνει πως το σύνολο των ασθενών που ήταν μόνιμοι κάτοικοι Νάξου και που είχαν μετακινηθεί λόγω της αιμοκάθαρσης, επέστρεψαν στο νησί, ενώ παράλληλα γίνεται προσπάθεια να εξυπηρετηθούν και νέα περιστατικά που προέκυψαν στην πορεία.

mtn statistika 1xronosleitoyrgias 1

mtn statistika 1xronosleitoyrgias 2

mtn statistika 1xronosleitoyrgias 3

mtn statistika 1xronosleitoyrgias 4

mtn statistika 1xronosleitoyrgias 5

mtn statistika 1xronosleitoyrgias 6

mtn statistika 1xronosleitoyrgias 7

mtn statistika 1xronosleitoyrgias 8

mtn statistika 1xronosleitoyrgias 9

mtn statistika 1xronosleitoyrgias 10

(Visited 61 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*