Ενημέρωση για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και Νεφρολογικού Ιατρείου του νοσοκομείου Νάξου

EGAINIA TEXNITOU NEFROU 14
admin
17/11/2017 13:39
 
 
 

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ξεκίνησε την λειτουργία της στις 11 Αυγούστου 2017, λειτουργεί καθημερινά και εξυπηρετεί 9 ασθενείς, μόνιμοι κάτοικοι της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων. Συνολικά έχουν γίνει 230 τακτικές συνεδρίες και 8 έκτακτες από τη έναρξη λειτουργίας της.

Παράλληλα με την λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού, λειτουργεί στο νοσοκομείο Νεφρολογικό ιατρείο για την εκτίμηση και παρακολούθηση ασθενών με επιδείνωση νεφρικής λειτουργίας, χρόνια νεφρική νόσο, αρτηριακή υπέρταση κύησης, λευκωματουρία, αιματουρία, νεφρολιθίαση, σπειραματικές παθήσεις, διερεύνηση ασθενών με κύστες νεφρών καθώς και παρακολούθηση και ρύθμιση της φαρμακευτικής αγωγής ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη και αρτηριακή υπέρταση.

astheneis nefrologiko

Στο νεφρολογικό ιατρείο πραγματοποιείται μικροσκοπική εξέταση – ίζημα ούρων καθώς και εξετάσεις ασθενών που υποβάλλονται σε περιτοναϊκή κάθαρση.
Το ιατρείο λειτουργεί από Τρίτη έως Πέμπτη για τα τακτικά περιστατικά ενώ Δευτέρα και Παρασκευή γίνεται επανεξέταση και εκτίμηση ασθενών με Νεφρολιθίαση και ασθενών που υποβάλλονται σε περιτοναϊκή κάθαρση.

synedries nefrologiko
Πληροφορίες και Ραντεβού δίνονται από τους Νεφρολόγους του τμήματος κ. Τζανακάκη και κ. Σωτηράκη στα τηλέφωνα 2285360684 και 2285360626 .

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*