Το …”deadline” και ο αξονικός τομογράφος(;) στο νοσοκομείο Νάξου

apidopoulos polakis 1
admin
06/10/2017 22:30
 
 
 

Η λειτουργία αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Νάξου είναι όπως φαίνεται στα άμεσα σχέδια της διοίκησης της μονάδας υγείας του νησιού, θέμα που έχει ήδη συζητηθεί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Αυτό ειπώθηκε κατά τα εγκαίνια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Στο θέμα αναφέρθηκε τόσο ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Απιδόπουλος όσο και ο Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Κώστας Απιδόπουλος αφού μίλησε για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, σημείωσε με νόημα ότι “τα καλύτερα έπονται”…
“Υπάρχουν πολλά να γίνουν” είπε και πρόσθεσε πώς “τα καλύτερα …έπονται”.

“Έχουμε deadline από τη διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ την κ. Ιορδανίδου και τον Υπουργό Παύλο Πολάκη και κάποιες υποσχέσεις για οργανισμό, εξοπλισμό, αξονικό τομογράφο…”. σημείωσε ο κ. Απιδόπουλος, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του απευθυνόμενος στον κ. Απιδόπουλο μίλησε ξανά για “deadline” αλλά και για αξονικό τομογράφο στο νοσοκομείο.
“Ο Κώστας (Απιδόπουλος) έχει deadline μέχρι τα Χριστούγεννα, όπου θα πρέπει να λειτουργεί όπως πρέπει το χειρουργείο του νοσοκομείου. Εμείς, ότι πρέπει να κάνουμε, θα το κάνουμε. Αν λειτουργήσει σωστά το χειρουργείο, θα λειτουργήσει καλύτερα και το μαιευτικό τμήμα και δεν θα χρειάζεται να φεύγουν οι γυναίκες στην Αθήνα. Σιγά, σιγά θα προσθέσουμε και τα άλλα που είπαμε… Τον αξονικό τομογράφο, θα τον ανακοινώσουμε όταν θα είμαστε σίγουροι με τη μελέτη των στοιχείων…” σημείωσε.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*