Μια πολύτιμη δωρεά στο καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου Νάξου

dorea nosokomeio alphabank 3
admin
26/04/2017 17:24
 
 
 

 

To Γενικό Νοσοκομείο της Νάξου είναι πιο «πλούσιο» από σήμερα… κι αυτό, χάρη στην Alpha Bank και την Άγονη γραμμή Γόνιμη.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το 2014 σχεδιάστηκε το κοινωνικό πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την υγεία» το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Άγονη Γραμμή Γόνιμη, στόχος του οποίου είναι η κάλυψη ιατροφαρμακευτικών αναγκών στα περιφερειακά ιατρεία και η συμβολή του στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους των νησιών, όσον αφορά στην ιατρική τους περίθαλψη.

dorea nosokomeio alphabank 4

Την Τρίτη το μεσημέρι, παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου παρουσία της κ. Μαρίας Παπαγεωργίου (διευθύντριας διευθύνσεως καταστημάτων νήσων Αιγαίου και Κρήτης) και του κυρίου Στέφανου Νόλλα (Προέδρου της ΑΜΚΕ Άγονη Γραμμή Γόνιμη): Ασύρματο τεστ κοπώσεως Cardioline Cubestress Life και κυλιόμενος τάπητας Cardiomed Threadmills (για το οποίο θα ακολουθήσει εκπαίδευση και εγκατάσταση από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας). Holder Ρυθμού Aspel HolCARD 24W-A812.
Παρόντες στην τελετή δωρεάς εκπρόσωποι της εκκλησίας, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης διευθυντές και στελέχη της Alpha Bank, ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Απιδόπουλος, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κ.ά.

dorea nosokomeio alphabank 6

Όπως αναφέρει η κ. Γαλήνη Μπαρδάνη που επίσης παραβρέθηκε στην εκδήλωση: “Eίχα την τύχη να παρευρεθώ σ’ αυτή την σεμνή παράδοση και εκτίμησα βαθύτατα της απουσία του τύπου. Στην εποχή που όλα γίνονται για το φαίνεσθαι κάποιοι είναι ακόμα σεμνοί και ταπεινοί. Ευχαριστούμε πολύ“!

Μαζί, με στόχο την υγεία 2017

Η πρώτη φάση του κοινωνικού προγράμματος της Τραπέζης “Μαζί, με στόχο την υγεία”, για το έτος 2017, ξεκίνησε από τη Μήλο, τη Δευτέρα, 10 Απριλίου, με την παράδοση ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας του νησιού, παρουσία εκπροσώπων της Alpha Bank και της Μη Κυβερνητικής Οργανώσεως “ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ”.

Να σημειωθεί επίσης, ότι στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος έχουν παραδοθεί ιατρικά μηχανήματα και ιατροφαρμακευτικά είδη στα νησιά Σέριφο και τη Σχοινούσα ενώ πρόκειται να παραδοθούν ακόμα στα νησιά: Σύρος (12.5.2017), Σίφνος (30.5.2017) και Σκιάθος (8.6.2017).

dorea nosokomeio alphabank 1

dorea nosokomeio alphabank 2

dorea nosokomeio alphabank 5

dorea nosokomeio alphabank 7

 

(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*