To 2017 φέρνει γιατρούς και μονάδα τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Νάξου

Νοσοκομείο Νάξου
admin
01/01/2017 15:21
 
 
 

Σε λίγο καιρό κι αν όλα πάνε καλά, το νοσοκομείο της Νάξου θα εγκαινιάσει τη μονάδα τεχνητού νεφρού ανακουφίζοντας δεκάδες πάσχοντες τόσο από τη Νάξο όσο και τα γύρω νησιά.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός με απόφαση του στις 22 Δεκεμβρίου, ενέκρινε την προκήρυξη μιας θέσης μόνιμου γιατρού, νεφρολόγου, για το νοσοκομείο της Νάξου, κάνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού.

prokyrixi nefrologou 00

(Απόφαση: ΕΔΩ)

Ωστόσο, λίγο πριν εκπνεύσει το 2016 (στις 30 Δεκεμβρίου), αναρτήθηκαν στο διαύγεια οι αποφάσεις της διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Ιορδανίδου, για την πρόσληψη τριών επικουρικών γιατρών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (για 36 μήνες) στις ειδικότητες παιδιατρικής, παθολογίας και αναισθησιολογίας .
Πρόκειται για τους γιατρούς: Γιάκα Μαρία ειδικότητας παθολογίας, Χάστα Ιωάννη ειδικότητας παιδιατρικής και Χρονάκη Ιωάννη ειδικότητας αναισθησιολογίας (ανανέωση σύμβασης).

Αποφάσεις:
Παθολόγος
Παιδίατρος
Αναισθησιολόγος

Το νοσοκομείο της Νάξου περιλαμβάνεται επίσης στις μονάδες υγείας της χώρας που θα προσλάβουν προσωπικό από τις 1.666 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης που προκηρύχτηκαν από τον ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα για το Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου προβλέπονται οι εξής τρεις θέσεις:
-ΤΕ Επισκεπτών Υγείας
-ΤΕ Ραδιολογίας Ακτινολογίας
-ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων

Προκήρυξη: ΕΔΩ

Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι μετά από πολλούς μήνες, ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του το καρδιολογικό ιατρείο του νοσοκομείου Νάξου (από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου), από την καρδιολόγο κ. Γεωργία Παπάζογλου.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*