Νοσοκομείο Νάξου: Αποκτά – επιτέλους – νεφρολόγο!

nosokomeio naxou2
admin
07/09/2016 08:53
 
 
 

Χαράς ευαγγέλια για το νοσοκομείο της Νάξου και ειδικότερα για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, η στελέχωση της οποίας δεν αποτελεί πια «μακρινό όνειρο» προκειμένου να αρχίσει επιτέλους να λειτουργεί, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε νεφροπαθείς συμπολίτες μας.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός στη σημερινή εκπομπή “Al-iberti News” του Aegean Voice 107.5 και την Πόπη Αλιμπέρτη, η συμπλήρωση του Οργανισμού του νοσοκομείου της Νάξου ξεκίνησε με τη δημιουργία οργανικής θέσης νεφρολόγου. Η σχετική απόφαση έχει ήδη υπογραφεί από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ εντός των ημερών αναμένεται και η δημοσίευση στο ΦΕΚ. Θα ακολουθήσει προκήρυξη για μια θέση τακτικού και μια θέση επικουρικού νεφρολόγου.
«Είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, αλλά επειδή ξέρω τα προβλήματα όλων των μονάδων υγείας, χρειάζεται να γίνουν πολλά βήματα ακόμα» δήλωσε ο κ. Μανιός και πρόσθεσε ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου διαθέτει χρήματα για τη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Νάξου. «Πρέπει να φτιάξουμε τις δομές για να πιάσουν τόπο τα χρήματα […] Δεν έχουμε ιδεοληψίες με κανέναν ιδιωτικό ή κοινωνικό φορέα, όπως λέγεται συνεχώς» συμπλήρωσε ο κ. Μανιός.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*