Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο ΚΑΤ η Παρασκευή Κουφοπούλου

kat kouf
admin
06/08/2016 20:41
 
 
 

Η Παρασκευή Κουφοπούλου μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης επελέγη από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την θέση της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ΚΑΤ.

Η Παρασκευή Κουφοπούλου, κατάγεται από τη Νάξο και τη Σίκινο.
Είναι κόρη του Νικηφόρου Κουφόπουλου από την Κόρωνο (εγγονή του Κορωνιατογιωργάκη) και της Αικατερίνης Κουφοπούλου από την Μονή και τη Σίκινο.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου (Κατεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής), κάτοχοςτου Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών «Κράτος & Δημόσια Πολιτική» (Κατεύθυνση Διοικητικής Επιστήμης) από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών του ΕΚΠΑ. Επίσης, είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης με αντικείμενο Διδακτορικής Διατριβής την Παραοικονομία στην Υγεία.
Έχει εργαστεί στην Διεύθυνση Ασφάλισης της Διοίκησης του Ο.Α.Ε.Δ. στον Άλιμο, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κέντρου Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης ατόμων με Αναπηρία στις Κυκλάδες με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου, στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Πρόνοιας των Ατόμων που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, στο Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε./Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και διοικητική υπάλληλος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σικίνου.

(Visited 108 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*