Προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στο Π.Π.Ι. Δονούσας από την Alpha Bank

 
 
 

ppi exoplismos alpha bank

Σημαντική ενίσχυση για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρεία Δονούσας αποτελεί η παράδοση ιατρικού εξοπλισμού από την Alpha Bank, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μαζί, με στόχο την υγεία».

Δεκαέξι ιατρικά μηχανήματα, συσκευές και είδη ιατρικού εξοπλισμού (αυτόματος αιματολογικός αναλυτής με τα αντίστοιχα αναλώσιμα, εξακάναλος καρδιογράφος, αυτόματο σύστημα ανυψώσεως καθίσματος, πιεσόμετρα κ.λπ.) δόθηκαν πριν λίγες μέρες στο Π.Π.Ι. του νησιού, παρουσία εκπροσώπων του ιατρείου, του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», στελεχών από τις κεντρικές υπηρεσίες και το κατάστημα Νάξου της τράπεζας, καθώς και σημαντικού αριθμού κατοίκων.
Για 5η συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την υγεία» συμβάλλει στη βελτίωση των παροχών υγείας σε ελληνικά νησιά, μέσω της προσφοράς ιατρικών μηχανημάτων και ιατροφαρμακευτικού υλικού. Το εν λόγω Πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς αποτελεί πρωτοβουλία της Alpha Bank και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Άγονη Γραμμή Γόνιμη». Από την έναρξή του έως το τέλος του φετινού Ιουνίου, το Πρόγραμμα «Μαζί με στόχο την υγεία» θα έχει επισκεφθεί 42 νησιά συνολικά, 10 από τα οποία κατά τη διάρκεια του 2018.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*