Η Σύρος «πετάει» με την Aegean και την Olympic Air

admin
07/03/2016 11:22
 
 
 

Ως κεντρικός τουριστικός προορισμός προβάλλεται η Σύρος στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του “Blue Magazine”, το εξειδικευμένο έντυπο για θεματικό τουρισμό της Aegean και της Olympic Air, το οποίο διανέμεται στους επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει πλούσιο και υψηλής αισθητικής φωτογραφικό υλικό, πλαισιωμένο με αναφορές στα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού, σε τοπικά προϊόντα και σε επιχειρήσεις. Έτσι, αναδεικνύεται η ομορφιά, η ιστορία και ο πολιτισμός της Σύρου, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, Έλληνες και ξένους, σε όλους τους προορισμούς της Aegean εντός και εκτός Ελλάδας, να γνωρίσουν το νησί.

Ευχαριστίες του δήμου

Με ανακοίνωση του, ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά τον αντιπρόεδρο της Aegean Airlines Ευτύχη Βασιλάκη και τα στελέχη της εταιρείας για την σπουδαία πρωτοβουλία τους.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται συντονισμένες προσπάθειες και καινοτόμες δράσεις τουριστικής προώθησης και προβολής, επί τη βάσει προσεκτικού σχεδιασμού, ώστε να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος και να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες τουριστικές τάσεις και απαιτήσεις. Με στρατηγικές κινήσεις επιδιώκουμε την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Σύρου με έμφαση στο θεματικό τουρισμό και με άμεσο στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

«Κατά συνέπεια, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμβάλλουν με αποφασιστικό τρόπο στην υλοποίηση των στόχων μας και η έμπρακτη υποστήριξη ανθρώπων με κύρος, όπως του κ. Βασιλάκη, μας τιμά και μας γεμίζει αισιοδοξία για το τουριστικό μέλλον του νησιού μας».

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*