Υπεγράφη το μισθωτήριο συμβόλαιο για το γραφείο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στις Βρυξέλλες

admin
15/10/2015 08:20
 
 
 

Το δικό της γραφείο στις Βρυξέλλες αποκτά η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ούτως ώστε να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κέντρα λήψης αποφάσεων της Ευρώπης. 

Μετά και την ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανάπτυξης, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος μετέβη στη βελγική πρωτεύουσα, συνοδευόμενος από την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο για θέματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων Χαρίκλεια Γιασιράνη και υπέγραψε το μισθωτήριο συμβόλαιο.

Το γραφείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις Βρυξέλλες στεγάζεται στο κτίριο της CPMR (Conference of Peripheral Maritime Regions of Europe) και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτίριο Berlaymont, όπου είναι η έδρα της Κομισιόν, επί της οδού 14 Rond-point Schumann.

Αμέσως μετά την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου, ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε: «Αποτελεί για μας ηθική και πολιτική υποχρέωση να εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή για τα νησιά μας. Την εποχή της ανάδειξης της νησιωτικότητας σε μείζον ευρωπαϊκό ζήτημα και αυτό θα το κάνουμε εδώ, στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρώπης, αφού, στη χώρα μας, τα νησιά τελούν υπό διωγμό. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, έχουμε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε, πολλές προσδοκίες από τους συμπατριώτες μας, αλλά και πολύ όρεξη και ενέργεια που μας δίνουν τα νησιά μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*