Η παραλία της Πλάκας Νάξου στις επτά καλύτερες της Μεσογείου

admin
13/04/2016 12:21
 
 
 

Η Πλάκα Νάξου και ο Άγιος Γόρδιος Κέρκυρας ανήκουν στις επτά καλύτερες παραλίες της Μεσογείου, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό site travelnpleasure.com.

Οι παραλίες της Μεσογείου είναι γνωστές για τα μοναδικά resort τους, την τροπική αίσθηση που δίνουν στον επισκέπτη και το παρθένο περιβάλλον τους. Χιλιάδες τουρίστες συγκεντρώνονται κάθε χρόνο σε αυτές για να απολαύσουν τα πεντακάθαρα νερά τους και να κάνουν ήρεμες διακοπές.

Πλάκα Νάξου: Το πιο πράσινο νησί της Ελλάδας, η Νάξος, διαθέτει εύφορες πεδιάδες και ψηλά βουνά. Επίσης είναι γεμάτο από παρθένες παραλίες και εντυπωσιακά τοπία. Η ενδοχώρα της Νάξου θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς του διεθνούς τζετ σετ. Η παραλία Πλάκα είναι μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και ιδιαίτερα δημοφιλής για την έκταση της αμμουδιάς της. Πίσω από την παραλία βρίσκονται αμμόλοφοι που προσελκύουν πολλούς επισκέπτες. Επομένως, η Πλάκα δικαιολογεί εύκολα την παρουσία της ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου. 

Άγιος Γόρδιος Κέρκυρας: Άλλος ένας προορισμός στην Ελλάδα είναι το νησί της Κέρκυρας, το οποίο διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες στη Μεσόγειο. Μία από αυτές είναι ο Άγιος Γόρδιος, μια παρθένα και ήρεμη περιοχή που διαθέτει μια πραγματικά εντυπωσιακή παραλία. Είναι ο ιδανικός προορισμός για να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη.

Δείτε και τις 7 παραλίες…

Paraggi Beach – Πορτοφίνο, Ιταλία

Παραλία Πλάκα – Νάξος

Άγιος Γόρδιος – Κέρκυρα

Carmel Beach – Χάιφα, Ισραήλ

Port Grimaud Beach – Γαλλία

Plage de Bestouan – Cassis, Γαλλία

 

Giardini-Naxos Beach – Taormina, Ιταλία

 

 

Πηγή: tornosnews.gr

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*