Νάξος: Επισκέψεις ταξιδιωτικών συντακτών – δημοσιογράφων και τον Σεπτέμβριο

Νάξος καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς
Newsroom
06/10/2020 09:40
 
 
 

Με δύο ακόμη ταξίδια εξοικείωσης εντός του Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκε ο κύκλος των δημοσιογραφικών αποστολών για τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Το πρώτο αφορούσε στην επίσκεψη του πολυβραβευμένου ταξιδιωτικού συντάκτη Rupert Parker, κάτοχο πολλών διακρίσεων και βραβείων από εθνικούς φορείς και ενώσεις, ο οποίος αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και δήλωσε έτοιμος να δημοσιεύσει αφιερώματα για τη Νάξο σε μια σειρά από έγκριτα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Το δεύτερο αφορούσε την επιτυχημένη επίσκεψη δημοσιογραφικής ομάδας από το διεθνές Βρετανικό ταξιδιωτικό website “Reader’s Digest”, που αριθμεί δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες με ποιοτικά ενδιαφέροντα και μεγάλη συχνότητα υλοποίησης ταξιδιών.

Παράλληλα, έντονη αίσθηση έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα το εκτενές αφιέρωμα για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες στο εμβληματικό National Geographic της Μεγάλης Βρετανίας που προέκυψε μετά από συνεργασία του Δήμου με φορείς και έγκαιρη ενημέρωση και αποστολή υλικού.

«Χωρίς να χάσουμε χρόνο, έχουμε ξεκινήσει ήδη προεργασία για τη νέα σεζόν με πολυεπίπεδες διερευνήσεις, ώστε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα μας στις νέες συνθήκες που μας επιβάλλει η πανδημία» δήλωσε σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κατσαράς.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*