Νάξος: το top ελληνικό νησί με τις «χρυσές» παραλίες» τις οποίες εκθειάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ

Newsroom
18/08/2020 16:07
 
 
 

 

Ως το καλύτερο ελληνικό νησί για παραλίες ανακήρυξε τη Νάξο το κορυφαίο βρετανικό μέσο Conde Nast Traveller, σε λίστα που εξέδωσε για το 2020.
Εκτός όμως, από τις ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες του νησιού, τις οποίες παρομοιάζει με «ορυχεία χρυσού», το άρθρο του Conde Nast Traveller κάνει επίσης, αναφορά και στη γαστρονομική μαγεία του προορισμού.

Η τιμητική αυτή διάκριση δεν είναι η μόνη για φέτος που προέρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς, πρόσφατα, η Νάξος κατέλαβε την πρώτη θέση στην λίστα της βρετανικής εφημερίδας Evening Standard με τα εντυπωσιακότερα ελληνικά νησιά, με τις παραλίες να διαδραματίζουν και πάλι καθοριστικό ρόλο στην αξιολόγηση της ταξιδιωτικής συντάκτριας.
Οι παραπάνω διακρίσεις συμφωνούν, άλλωστε και με τη νεοαναρτηθείσα λίστα της εξίσου δημοφιλούς βρετανικής εφημερίδας Mirror, που τοποθετεί το Κεδροδάσος του Αλυκού στις δέκα κορυφαίες παραλίες της Ευρώπης!

Εξάλλου, οι παραλίες πρωταγωνιστούν και στα δημοφιλή ταξιδιωτικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου. Πριν λίγες ημέρες, η επίσημη σελίδα facebook του προορισμού, «έσπασε το φράγμα» των 30.000 φίλων σημειώνοντας εντυπωσιακή άνοδο, άνω του 130% σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ στο ίδιο ρυθμό κινούνται και τα υπόλοιπα social media του Δήμου που φιλοξενούν και αναδεικνύουν τακτικά εύρος θεμάτων από Νάξο και Μικρές Κυκλάδες όπως μονοπάτια, χωριά, γαστρονομία, πολιτισμός, ιστορία – μνημεία, καταδύσεις, θαλάσσια σπορ, δραστηριότητες κ.α.

Επιπλέον, οι παραλίες, τα μοναδικά μνημεία, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος και προπάντων η τοπική φιλοξενία με όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης είναι τα κύρια συστατικά του πρωτοποριακού αντι-covid τουριστικού βίντεο του Δήμου για τη φετινή ιδιαίτερη σεζόν, με αφηγητή τον δημοφιλή Ναξιώτη ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου, που έχει προκαλέσει αίσθηση.

«Ζούμε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι με πολλές δυσκολίες, ωστόσο οφείλουμε να διατηρούμε τη ψυχραιμία και αισιοδοξία μας και να συνεχίζουμε μεθοδικά με στοχευμένες δράσεις το χτίσιμο του ονόματος του προορισμού ως εξαιρετικής, ποιοτικής και ασφαλούς λύσης για διακοπές», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Βαγγέλης Κατσαράς σχετικά με τις έγκαιρες προσπάθειες του Δήμου για τη συστηματική ενημέρωση ταξιδιωτικών οργανισμών και διεθνών ΜΜΕ.

(Visited 892 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*