Στη Μύκονο οι βουλευτές της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας για την υποδοχή των πρώτων επισκεπτών

Newsroom
02/07/2020 12:50
 
 
 

Στη Μύκονο βρέθηκαν χθες οι βουλευτές της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας, οι οποίοι μαζί με τον Δήμαρχο του νησιού Κωνσταντίνο Κουκά υποδέχθηκαν τον Υπουργό Τουρισμού, με αφορμή την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Οι δύο βουλευτές παρέστησαν, επίσης, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μυκόνο, κατά την διάρκεια της οποίας οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον κ. Θεοχάρη για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

 

Δήλωση Κατερίνας Μονογυιού

Με την έναρξη της πανδημίας σε όλο τον πλανήτη τον Μάρτιο του 2020 φαινόταν αδιανόητο ότι σε 4 μήνες η Ελλάδα θα ήταν σε θέση να ανοίξει τα αεροδρόμια για να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες της από τις χώρες του εξωτερικού.
Σήμερα (σ.σ. χθες) 1 Ιουλίου 2020 ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης πραγματοποίησε την υπόσχεσή του ότι την πρώτη μέρα που θα ανοίξει ο τουρισμός θα είναι στη Μύκονο. Υποδέχτηκα τον Υπουργό τουρισμού με τον δήμαρχο Μυκόνου Κώστα Κουκά και τους τοπικούς φορείς του τουρισμού στο όμορφο νησί μας την πρώτη μέρα του ανοίγματος του αερολιμένα στις διεθνείς πτήσεις.
Μαζί με τα άλλα αεροδρόμια στις Κυκλάδες πού δέχονται πτήσεις του εξωτερικού, αρχίζει σήμερα ουσιαστικά στον νομό μας που αποτελεί την ναυαρχίδα του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα, η έναρξη της τουριστικής σεζόν του 2020.

 

Δήλωση Φίλιππου Φόρτωμα

Σήμερα (σ.σ. χθες) υποδεχόμαστε τους πρώτους επισκέπτες στα νησιά των Κυκλάδων.
Αναμφίβολα είναι μια ιδιαίτερη τουριστική περίοδος, όμως κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά. Σταθερή είναι η ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουμε στους επισκέπτες μας, σταθερή είναι η αγάπη μας για τη δουλειά μας, σταθερή είναι η προσπάθεια όλων να δημιουργήσουν μια απαράμιλλη και αξέχαστη διαμονή γεμάτη εμπειρίες ζωής στους ταξιδιώτες μας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλοι μαζί οι νησιώτες μας θα είναι οι καλύτεροι οικοδεσπότες της Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που είναι η γενέτειρα της Φιλοξενίας. Αυτό δεν αλλάζει!


(Visited 74 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*