Με πληρότητα 100% αναχωρούν τα πλοία από τα νησιά – Χαμός στο λιμάνι της Νάξου (video+φώτος)

 
 
 

limani anaxoriseis naxos 9

Κατά εκατοντάδες αναχωρούν από τα νησιά οι παραθεριστές τις τελευταίες ημέρες όπου στα λιμάνια και στα πλοία γίνεται το αδιαχώρητο.

Η επιστροφή των τουριστών ξεκίνησε από το δεκαπενταύγουστο και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς μέχρι αρχές Σεπτέμβρη όπου τα πλοία αναχωρούν από τα νησιά με 100% πληρότητα, όπως αναφέρει το πρακτορείο ZAS TRAVEL στη Νάξο.

limani anaxoriseis naxos 1

Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπολογίζεται ότι μόνο από τη Νάξο αναχώρησαν περισσότερα από 1000 Ι.Χ. αυτοκίνητα με όλα τα πλοία. Μάλιστα η Blue Star το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποίησε και ένα επιπλέον έκτακτο δρομολόγιο για να μεταφέρει στον Πειραιά τους παραθεριστές που αναχωρούν κατά χιλιάδες από τα νησιά.

Σύμφωνα με το ταξιδιωτικό πρακτορείο της Blue Star στη Νάξο «ZAS TRAVEL», τα πλοία προς τον Πειραιά μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου (ημέρα που έχει προαναγγελθεί η απεργία της ΠΝΟ) φεύγουν γεμάτα από την Παροναξία.

limani anaxoriseis naxos 4

Όπως σημειώνουν, η απεργία των ναυτεργατών και το δέσιμο των πλοίων στις 3 του Σεπτέμβρη, εάν πραγματοποιηθεί, θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε αφίξεις και αναχωρήσεις των επιβατών που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν την ημέρα αυτή.

limani anaxoriseis naxos 6

Το λιμάνι της Νάξου έχει ζήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις αυτό το καλοκαίρι όπου καταγράφηκε ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών αλλά και οχημάτων. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι τόσο το λιμάνι, όσο και οι δρόμοι εξόδου-εισόδου σε αυτό δεν είναι οι κατάλληλοι για να δεχθούν τόσο μεγάλο όγκο κόσμου και οχημάτων, όλα κύλησαν ομαλά στις αφιξοαναχωρήσεις των πλοίων χάρη στις προσπάθειες που έκαναν τα στελέχη του Λιμεναρχείου του νησιού. Ας μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές κατά τη διάρκεια του Αυγούστου κυρίως, συνέπεσαν ακόμα και 5 ή 6 αφίξεις πλοίων την ίδια ώρα.

Όπως σημείωσε στέλεχος του Λιμενικού στο naxostimes.gr δεν ήταν λίγες οι φορές που ο αριθμός των αφίξεων στο λιμάνι του νησιού ξεπέρασαν τις 30 φτάνοντας ακόμα και τις 34 την ημέρα!

{youtube}1BZpb-E3TNE{/youtube}

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*