Travel + Leisure World: Η Πάρος πρώτη στη λίστα με τα κορυφαία νησιά της Ευρώπης

 
 
 

naousa parou 3
Πρώτη στη λίστα με τα “Top 10 Νησιά της Ευρώπης” φυγουράρει η Πάρος στα φετινά βραβεία του ταξιδιωτικού περιοδικού Travel + Leisure World.

Με τίτλο «This Is the Best Island in Europe to Visit in 2018» το σχετικό δημοσίευμα που συνοδεύει τη βράβευση αναφέρει: «Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να δει κανείς τα χιλιάδες νησιά που υπάρχουν στην Ευρώπη. Αλλά όσοι ψάχνουν το καλύτερο από τα καλύτερα, θα πρέπει να επιλέξουν το ελληνικό νησί της Πάρου, σύμφωνα με την ψήφο των αναγνωστών του «T+L» που το κατέταξαν πρώτο στην Ευρώπη για τα ετήσια World’s Best Awards».

Αναλυτικά το δημοσίευμα, που συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό, περιγράφει όλα τα σημεία και αξιοθέατα του νησιού, καθώς και τα ιστορικά και θρησκευτικά του μνημεία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί λόγοι για να επισκεφθεί κανείς το νησί».

Να σημειωθεί ότι στα «Top 10 Νησιά της Ευρώπης» στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Σαντορίνη και ακολουθούν η Κρήτη στη πέμπτη, η Μήλος στην έκτη, η Μύκονος στην ένατη και η Κέρκυρα στη δέκατη θέση.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*