Στην “International Fair of Tourism” του Βελιγραδίου η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

ift beligradi 2018
admin
26/02/2018 16:19
 
 
 

Στην ανερχόμενη, για το Νότιο Αιγαίο, αγορά της Σερβίας στράφηκε η Περιφέρεια, με τη συμμετοχή της στην έκθεση “International Fair of Tourism” (IFT) που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από τις 22 μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής προβολής που ακολουθεί, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συμμετείχε στη συγκεκριμένη έκθεση μέσω του ΕΟΤ, προκειμένου να κάνει «άνοιγμα» και στην αγορά της Σερβίας, η οποία – σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφηκαν στην έκθεση IFT – παρουσιάζει ισχυρή δυναμική το 2018 με αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα που ξεπερνά το 15{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d}.
Σημειώνεται ότι τον Φεβρουάριο η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου πήρε μέρος σε 5 μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού συνολικά (Salon des Vacances, ΙΜΤΜ, ΒΙΤ, Panorama World Festival και IFT), κερδίζοντας πάντα τις εντυπώσεις.

Μ. Παπαβασιλείου: «Εξαιρετικά τα μηνύματα για την επικείμενη σεζόν»
Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε: «Τα μηνύματα για τα νησιά μας είναι εξαιρετικά για την επικείμενη σεζόν. Οι κρατήσεις απ’ όλες σχεδόν οι τουριστικές αγορές παρουσιάσουν σημαντική άνοδο.
Η Σερβία αποτελεί μία ανερχόμενη αγορά για το Νότιο Αιγαίο, από την οποία μπορούν να επωφεληθούν τα νησιά μας. Εμείς ήμασταν παρόντες στην IFT, δίνοντας στα νησιά τη δυνατότητα να προβάλουν το τουριστικό τους προϊόν, να συνάψουν συμφωνίες και να διεκδικήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί από τη συγκεκριμένη τουριστική αγορά.
Ο τουρισμός δεν λειτουργεί στον αυτόματο. Απαιτεί εντατική και μεθοδική δουλειά. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν αφήνει τίποτε στην τύχη. Ακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο τουριστικής προβολής και ανάπτυξης που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece, ενισχύουμε την θέση του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου στις διεθνείς τουριστικές αγορές».

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*