Οι υποθαλάσσιοι «θησαυροί» της Κέας στην “BOOT 2018”

kea boot 2018 2
admin
11/01/2018 11:52
 
 
 

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “BOOT 2018“ με θέμα τον θαλάσσιο τουρισμό και τις θαλάσσιες δραστηριότητες, θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά ο δήμος Κέας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Düsseldorf της Γερμανίας από τις 20 μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει 18 ξεχωριστές θεματικές ενότητες, με περισσότερους από 1.800 εκθέτες να παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε έναν εκθεσιακό χώρο 220.000 τ.μ.

kea boot 2018 1
Ο δήμος Κέας, υπό την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (η οποία θα διαθέτει δικό της περίπτερο) θα εκπροσωπηθεί στο τμήμα του καταδυτικού τουρισμού, προκειμένου να μοιραστεί με το παγκόσμιο κοινό, τους υποθαλάσσιους θησαυρούς της και φυσικά τα ναυάγια που βρίσκονται στο βυθό της, με κυριότερο αυτό του «Βρεταννικού».
Τους επισκέπτες του περιπτέρου της Κέας θα υποδέχονται ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Ευαγγέλου και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του νησιού Γιάννης Τζαβελάκος, ενώ θα διατίθεται και έντυπο και οπτικό υλικό στην αγγλική και στη γερμανική γλώσσα με πληροφορίες για την Κέα και όλα όσα την κάνουν ξεχωριστή.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*