Δυναμική παρουσία του Νοτίου Αιγαίου (και) στην “Greek Tourism Expo 2016”

greek tourism expo 2016 1
admin
28/11/2016 22:41
 
 
 

Η μοναδικότητα των νησιών του Νοτίου Αιγαίου και το πολυδιάστατο τουριστικό τους προϊόν αναδείχθηκε με τη δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στη διεθνή τουριστική έκθεση “Greek Tourism Expo ’16”, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 25 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια συμμετείχε με δικό της περίπτερο, στο οποίο συμμετείχαν και προβλήθηκαν συνολικά 25 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, τα οποία αποτελούν 25 μοναδικούς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών εμπειριών.
Συγκεκριμένα, συμμετείχαν η Ίος, η Πάρος, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Σύρος, η Μήλος, η Κέα, η Κύθνος, η Σέριφος, η Κίμωλος, η Τήνος, η Άνδρος, η Αντίπαρος, η Ηρακλειά και η Φολέγανδρος από τις Κυκλάδες, καθώς και η Ρόδος, η Κως, η Αστυπάλαια, η Πάτμος, η Κάρπαθος, η Κάλυμνος, η Σύμη, η Λέρος, οι Λειψοί και η Νίσυρος από τα Δωδεκάνησα. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου φιλοξενήθηκε, επίσης, η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου.

greek tourism expo 2016 2
Σημειώνεται ότι στην 3η “Greek Tourism Expo” φιλοξενήθηκαν 120 Hosted Buyers από 30 χώρες, με τους οποίους οι εκπρόσωποι των νησιών είχαν Β2Β (Business to Business) συναντήσεις για να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες ή και να ενδυναμώσουν τις υφιστάμενες σχέσεις συνεργασίας.

greek tourism expo 2016 3

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*