Δεκαπέντε νησιά των Κυκλάδων στην 3η “Greek Tourism Expo ’16” – Απούσα η Νάξος

greek tourism expo 2016
admin
25/11/2016 09:59
 
 
 

Η Ίος, η Πάρος, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Σύρος, η Μήλος, η Κέα, η Κύθνος, η Σέριφος, η Κίμωλος, η Τήνος, η Άνδρος, η Αντίπαρος, η Ηρακλειά και η Φολέγανδρος θα εκπροσωπήσουν τις Κυκλάδες στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Αθήνας “Greek Tourism Expo ’16” που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα μέχρι και την Κυριακή.
Τα νησιά των Κυκλάδων θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, στο οποίο θα προβληθούν επίσης η Ρόδος, η Κως, η Αστυπάλαια, η Πάτμος, η Κάρπαθος, η Κάλυμνος, η Σύμη, η Λέρος, οι Λειψοί και η Νίσυρος από τα Δωδεκάνησα. Στο ίδιο περίπτερο θα φιλοξενηθεί και η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Δωδεκανήσου.
Με σύνθημα “Come to meet the Greeks”, η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo ’16 θα φιλοξενήσει 120 διεθνείς επιλεγμένους και καταξιωμένους Hosted Buyers από 30 χώρες, οι οποίοι θα καλύπτουν όλους τους τομείς τουρισμού. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.
Αναφορικά με τη συμμετοχή στην 3η “Greek Tourism Expo ’16” η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε: «Συμμετέχουμε ως Περιφέρεια στα μεγάλα τουριστικά γεγονότα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα της τα νησιά μας να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν και να διεκδικήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί από τις τουριστικές αγορές. Με την παρουσία των νησιών μας στην διεθνή τουριστική έκθεση της Αθήνας, θα αναδειχθεί – αν μη τι άλλο – ο πολυδιάστατος τουριστικός χαρακτήρας της Περιφέρειάς μας, στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει διεθνώς».

(Visited 6 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*