Δυναμικό παρών των Κυκλάδων στη “Philoxenia”

philoxenia 2016 00
admin
20/11/2016 19:48
 
 
 

Δυναμικό «παρών» έδωσε και φέτος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia»…

Κι ενώ τα στοιχεία για τον ελληνικό τουρισμό ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις για τη χρονιά που τελειώνει σε λίγες εβδομάδες, η βιομηχανία της φιλοξενίας έβαλε τα καλά της και ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη για τη μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς, που ολοκληρώνεται την Κυριακή.

14 νησιά των Κυκλάδων συμμετείχαν στο περίπτερο της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού Hotelia.

Καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου, ξενοδοχεία και πρακτορεία, καθώς και οι 13 περιφέρειες της χώρας έδωσαν δυναμικό «παρών» στη φετινή διοργάνωση, την οποία στήριξαν ο ΕΟΤ και οι σημαντικότεροι φορείς τουρισμού.

Το 99{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} της τουριστικής Ελλάδας βρέθηκε 4600 τετραγωνικά! Μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση βελτιώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς το πρόγραμμα «Philoxenia hosted buyers», στο πλαίσιο του οποίου φιλοξενήθηκαν πάνω από 120 καταξιωμένοι επαγγελματίες του τουρισμού από το εξωτερικό, με προγραμματισμένες συναντήσεις με τους εκθέτες.

Στο κάλεσμα της Περιφέρειας ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν τυα νησιά των Κυκλάδων: Σύρος, Σαντορίνη, Μύκονος, Άνδρος, Τήνος, Ίος, Κύθνος, Πάρος, Αντίπαρος, Μήλος, Αμοργός, Ανάφη, Φολέγανδρος και Σέριφος. Απούσα (οργανωμένα) η Νάξος από την έκθεση, στην οποία συμμετείχαν μεμονωμένα επιχειρηματίες του νησιού.  

Στην έκθεση το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά η οποία επισκέφτηκε το περίπτερο των Κυκλάδων…

Περισσότερα (και πλούσιο φωτορεπορτάζ): ΕΔΩ

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*