Απευθείας αεροπορική σύνδεση Ιορδανίας – Ρόδου για το 2017

jordanian airlines
admin
16/09/2016 14:10
 
 
 

Με την προοπτική να επεκταθεί η γραμμή και σε άλλα νησιά, ξεκινά πιλοτικά από τη Ρόδο η απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Ιορδανία.
Παρά τα τεχνικής φύσεως ζητήματα που παρουσιάστηκαν στην πτήση της 11ης Σεπτεμβρίου προς Ρόδο και τα οποία σχετίζονταν, κατά κύριο λόγο, με την έκδοση βίζας, οι Ιορδανοί τουριστικοί πράκτορες έμειναν ικανοποιημένοι από το πρώτο εγχείρημα και επιβεβαίωσαν την έναρξη τακτικών απευθείας πτήσεων τη σεζόν του 2017.
Σημειώνεται ότι καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπεραστούν τα ζητήματα που εντοπίστηκαν, έτσι ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν απρόσκοπτα η διαδικασία έκδοσης της βίζας.
Το άνοιγμα της αγοράς της Ιορδανίας επιτεύχθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που βρίσκεται σε επικοινωνία με τουριστικούς πράκτορες για την πραγματοποίηση μίας σειράς δράσεων, οι οποίες θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον για τη Ρόδο.
Άλλωστε, το άνοιγμα προς νέες τουριστικές αγορές αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εντάσσεται στους στόχους του τριετούς στρατηγικού σχεδιασμού τουριστικής προβολής και ανάπτυξης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Πολύ καλή εναλλακτική για τους Ιορδανούς τουρίστες η Ρόδος»
Ως «μία ιδιαίτερα σημαντική τουριστική αγορά» χαρακτήρισε την Ιορδανία η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου. Σχολιάζοντας το άνοιγμα της γραμμής Ιορδανία-Ρόδος, επισήμανε ότι «το ενδιαφέρον για τη Ρόδο υπάρχει από παλιά, δεδομένου ότι οι Ιορδανοί συνήθιζαν να επισκέπτονται το νησί, εκμεταλλευόμενοι την απευθείας αεροπορική σύνδεση που υπήρχε τότε. Όσοι γνώρισαν τη Ρόδο, αφηγούνται ιστορίες στις επόμενες γενιές, κινώντας τους το ενδιαφέρον να περάσουν τις διακοπές τους στο νησί. Αυτό ακριβώς θέλουμε να αναβιώσουμε και πιστεύουμε ότι έχουμε χάσει ήδη πολύτιμο χρόνο».
Η κ. Παπαβασιλείου εξέφρασε τη βεβαιότητα της ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, καθώς η Ιορδανία αποτελεί «μία εύρωστη τουριστική αγορά που παρουσιάζει εξαιρετικές προοπτικές». Επιπλέον, όπως υποστήριξε, λόγω της γενικότερης κατάστασης στην Β. Αφρική και στην ευρύτερη περιοχή, «η Ρόδος αποτελεί μία πολύ καλή εναλλακτική για τους Ιορδανούς τουρίστες».

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*