Tα τοπικά προϊόντα Νάξου πάνε Σουηδία με το hello Greece

admin
09/02/2015 15:01
 
 
 

Στην 2η Έκθεση GREKLAND PANORAMA, που θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη – Σουηδία στο Ericsson Globe, 13 με 15 Φεβρουαρίου 2015, θα βρίσκεται το helloGreece.gr με δικό του περίπτερο και με μοναδικό στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό αλλά και των τουριστικών προορισμών που διαφημίζει.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν γραβιέρα Νάξου, μήλα Ζαγορίν, λάδι Αιγίου, κρόκο Κοζάνης και τα υγιεινά σνακ ΜΙΚΙΟ.

Οι υποστηρικτές και χορηγοί του helloGreece θα είναι "παρόντες" στην έκθεση μέσα από τους τουριστικούς οδηγούς και τους χάρτες της Νάξου που θα μοιράζονται σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου του halloGreece.gr μαζί με προϊόντα από τη Νάξο.

 

Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στη 2η τουριστική έκθεση Grekland Panorama

 

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία της Ελλάδας στην 2η τουριστική έκθεση Grekland Panorama που θα λάβει χώρα στη Σουηδία στις 13-15 Φεβρουαρίου 2015. Νότιο Αιγαίο, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ρόδος, Πελοπόννησος δίνουν το «παρών» στην μοναδική έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού για την χώρα μας στην Βόρεια Ευρώπη.

Οι συμμετοχές από τον ιδιωτικό κλάδο όπως και των τοπικών φορέων φθάνουν τους 165 εκθέτες, μία σημαντική αύξηση από την περσινή διοργάνωση, όπως σημειώνει η διοργανώτρια εταιρία North Events.
Ο παν-σκανδιναβικός χαρακτήρας της, για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτυπώνεται από τις συμμετοχές των μεγαλύτερων tour operators όπως TUI – Fritidsresor, Thomas Cook – VING, Kuoni – Apollo, ενώ το παρόν δίνουν παράλληλα και οι Solresor, Airtours, Tema Resor, Detur και Aegean Airlines – Tal Aviation για τη χώρα της Σουηδίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την στήριξη αλλά και προώθηση του Ελληνικού Πολιτισμού στην Σουηδία. Συγκεκριμένα πέντε μοναδικές παραστάσεις με την Απολογία του Σωκράτη – «SOCRATES NOW» θα δοθούν 13 – 15 Φεβρουαρίου 2015, στα αγγλικά με σουηδικούς υπότιτλους στην Στοκχόλμη. 

Για πρώτη φορά το Σουηδικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το διεθνώς αναγνωρισμένο κλασικό έργο του Πλάτωνα της δίκης του Σωκράτη, σε ένα μονόλογο από τον διακεκριμένο και βραβευμένο ερμηνευτή – καθηγητή, Γιάννη Σιμωνίδη.

 

 

(Visited 92 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*