Τα συριανά προϊόντα, εργαλεία για την ενίσχυση του γαστρονομικού προφίλ της Σύρου

syros greatings logo 1
admin
13/09/2016 10:21
 
 
 

Πρόσκληση σε επιχειρήσεις εστίασης και catering της Σύρου προκειμένου να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση – συζήτηση για την αξία των τοπικών συριανών προϊόντων στην εστίαση και την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, ενισχύοντας με αυτό το τρόπο το γαστρονομικό προφίλ της Σύρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου (11:00-13:00) στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (κτίριο «Βαλμά»), μια ημέρα πριν την έναρξη του «Syros GrEATings», του πρώτου Φεστιβάλ Γαστρονομικού Πολιτισμού της Σύρου που θα διαρκέσει από τις 16 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.
Κεντρικοί ομιλητές μιας ουσιαστικής συζήτησης κι ανταλλαγής απόψεων σχετικά με την αξία της καθιέρωσης της Σύρου ως γαστρονομικού προορισμού θα είναι ο πρωτοπόρος εστιάτορας Γιώργος Χατζηγιαννάκης από το εστιατόριο Σελήνη της Σαντορίνης, η δημοσιογράφος γεύσης και μια εκ των συγγραφέων του βιβλίου «Του άνεμου και της αρμύρας» Νανά Δαρειώτη, ο έμπορος Κώστας Πρέκας και η μαγείρισσα Μάρω Διακάτου.
«Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας για έναν ουσιαστικό διάλογο, τροφή για σκέψη» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρόκληση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Ρούσσος.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*