Τομ Χανκς – Ρίτα Γουίλσον: Βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Newsroom
12/03/2020 12:42
 
 
 

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς ανακοίνωσε την Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδας) ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις στην Αυστραλία, οι οποίες έδειξαν πως και οι δυο τους έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
Το ζευγάρι βρίσκεται στην Αυστραλία για τις προετοιμασίες της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, στην οποία ο Χανκς συμπρωταγωνιστεί, υποδυόμενος τον μάνατζερ του τραγουδιστή.Ο 63χρονος Χανκς είναι ο πρώτος αστέρας του Χόλιγουντ που ανακοινώνει ότι έχει προσβληθεί από τον νέα κορωνοϊό και θα παραμείνει σε απομόνωση, μαζί με την Γουίλσον για όσο χρειαστεί.
Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται, εξήγησε ο Τομ Χανκς στην σχετική του ανάρτηση.
«Γεια σας φίλοι. Η Ρίτα και εγώ είμαστε εδώ κάτω στην Αυστραλία. Νιώσαμε λίγο κουρασμένα, είχαμε κρυάδες και κάποιους πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε ρίγη που ήρθαν και έφυγαν. Λίγο πυρετό επίσης. Για να το κάνουμε σωστά, όπως είναι απαραίτητο στον κόσμο τώρα, υποβληθήκαμε εξετάσεις για κορωνοϊό και βρεθήκαμε θετικοί. «Λοιπόν. Τι θα κάνουμε τώρα; Οι αξιωματούχοι υγείας έχουν πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν.
Εμείς οι Χανκς θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τεθούμε σε παρακολούθηση και απομόνωση για όσο απαιτηθεί για την δημόσια υγεία και ασφάλεια. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στην αντιμετώπιση μέρα με την ημέρα, σωστά; Θα κρατήσουμε τον κόσμο ενήμερο», έγραψε ο Τομ Χανκς, δίπλα σε μια φωτογραφία με έναν κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου, πάνω στον οποίο είναι πεταμένο ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.

Ο γιος τους δίνει νεότερα για την κατάσταση της υγείας τους
Λίγο αργότερα ο γιος τους Τσετ, ανέβασε ένα βίντεο, επίσης στο Instagram, με το οποίο έδωσε επιπλέον ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.
Απαντώντας στα πολλά μηνύματα των ακολούθων του, ο Τσετ ανέβασε είπε:
«Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό. Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά».
«Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν, αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία τους. Αλλά, δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει. Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη», κατέληξε.

(Πηγή: in.gr)

(Visited 49 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*