Ο Στέφανος Κορκολής παίζει για το Νοσοκομείο της Σύρου

admin
31/03/2016 09:37
 
 
 

Μουσική παράσταση με τον Στέφανο Κορκολή σε έργα Μίκη Θεοδωράκη και ερμηνεία από την ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζει ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου «Πρόσβαση» απόψε και αύριο στο θέατρο Απόλλων, με τη συμμετοχή και του Μουσικού Ομίλου Σύρου υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου Alice Labarche.

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας Στέφανος Κορκολής αποτελεί  τον «ιδανικό ερμηνευτή και πρεσβευτή της μουσικής» του αξεπέραστου Έλληνα δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη, σε μια μουσική «συνάντηση» με κλασικά έργα για πιάνο, μεταφορές – διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια, σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.  

Η παράσταση αυτή – που αποτελεί την πρώτη δράση του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου – στοχεύει σε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα για την στήριξη του έργου και των δομών του Νοσοκομείου Σύρου. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ και ο Καθολικός Επίσκοπος π. Πέτρος Στεφάνου, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, καλύπτοντας μεγάλο μέρος των εξόδων της εκδήλωσης.

Info

Πού: Θέατρο Απόλλων

Πότε: Πέμπτη 31 Μαρτίου και Παρασκευή 1 Απριλίου (21:00)

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*