Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ: Ματαιώνεται η 4η Συνάντηση στη Νάξο

admin
27/08/2015 09:24
 
 
 

Τη ματαίωση της φετινής «4ης Συνάντησης στη Νάξο» αποφάσισε ο Ιστορικός Όμιλος Νάξου ΑΡΣόΣ, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε στους ερευνητές, μελετητές, συνεργάτες, αναγνώστες και φίλους του Ιστορικού Ομίλου Νάξου ΑΡΣόΣ και του περιοδικού Φλέα, κρίθηκε σκόπιμο η προγραμματισμένη «4η Συνάντηση στη Νάξο» να μην πραγματοποιηθεί το 2015 (Σεπτέμβρη-Οκτώβρη), λόγω των πολιτικών εξελίξεων που επηρεάζουν άμεσα τα μέλη του Ιστορικού Ομίλου Νάξου ΑΡΣόΣ.

«Προσβλέποντας στην κατανόησή σας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη τόσο της έκδοσης του περιοδικού Φλέα, όσο και των ετήσιων συναντήσεων στη Νάξο. Παραμένουμε στη διάθεση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν με τους προβληματισμούς τους και τα επιστημονικά ενδιαφέροντα τους στην επόμενη Συνάντηση στη Νάξο το 2016, αλλά και όσων επιθυμούν οι φετινές ανακοινώσεις τους και οι μελέτες τους να φιλοξενηθούν στο περιοδικό Φλέα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο κ. Κωνσταντίνος Αντ. Κατσουρός.

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*